Hvidløg - Hvidløgskapsler

Hvidløget gemmer på en lang række vitaminer, mineraler og næringstoffer, som er essentielle for kroppens funktion. Det er derfor blevet særlig populært at anvende hvidløg som kosttilskud. Læs om hvidløgets egenskaber her!

14 Produkt(er)

Kosttilskud med hvidløg

Hvidløg som kosttilskud er hovedsageligt produceret i form af hvidløgskapsler, der indeholder hvidløgspulver. Løget findes derimod også som hvidløgstabletter eller som eliksir med hvidløg, altså på flydende form.

En god kvalitet af kosttilskud med hvidløg er afhængig af en nænsom fremstillingsproces, fordi de aktive stoffer i hvidløg blandt andet er følsomme over for varme. Hos Med24.dk har vi derfor sørget for en række af de mest foretrukne og bedste kosttilskud, der kan sikre dig de aktive stoffer og den næring, der findes i hvidløget.  

Hvidløgets egenskaber

Hvidløget har et indhold, der spænder bredt over en lang række vitaminer og mineraler. Det indeholder derudover stoffet allicin, som menes at være hovedårsagen til, at hvidløget kan have en gavnlig virkning på mennesket på flere punkter.

De forskellige tilskud med hvidløg bidrager blandt andet til: 

  • Immunforsvaret
  • Tarmflora
  • Blodcirkulationen
  • Kolesteroltallet
  • Huden
  • Præstationsevnen

Alle hvidløgets egenskaber kan du læse meget mere om i følgende artikel: Hvidløg styrker kroppens forsvar!  

Vores kunder foretrækker

Blandt kundernes favoritter finder du:
Kyolic 1 om dagen. Kapslerne bidrager til opretholdelsen af et normalt kolesterolniveau, og desuden til at du kan føle dig på toppen hele dagen. Stofferne i kosttilskuddet er både lugtfri og vandopløselige, hvilket gør det nemmere for kroppen at optage dem.   

Garcin Hvidløg. Hvidløgstilskuddet fra Anjo indeholder både med det aktive stof allicin og D3 vitamin. Allicin er behandlet yderst forsvarligt, således at det har bevaret sin stabile form. Garcin Hvidløg bidrager særligt til immunforsvarets normale funktion.

Natur-Drogeriet Candolic Hvidløg er en kapsel bestående af hvidløgspulver fra ugæret hvidløg, som bidrager med hvidløgets mange egenskaber.  

Køb hvidløg kosttilskud billigt hos Med24.dk

Hos Med24.dk kan du købe dine foretrukne kosttilskud med hvidløg hurtigt, trygt og billigt! Vi er eksperter i kosttilskud og tilbyder sågar eksperthjælp og kyndig rådgivning, såfremt du skulle have et spørgsmål til et af vores produkter med mere.

Du kan finde alle de store brands samt velkendte mærker her på siden til fantastisk skarpe priser. Dine sunde valg starter her! 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.