Garpro 3-i-1 - en speciel kombination af mælkesyrebakterier, kostfibre og allicin (fra hvidløg)
GARPRO er et kosttilskud, der kombinerer 5 forskellige typer mælkesyrebakterier med kostfibre som oligofruktose og inulin, samt Allisure® allicinpulver, som er det aktive stof i hvidløg. Produktet er skånsomt og skaber ingen ubehagelige lugtgener.
Dosering og anvendelse:
1 kapsel dagligt.
Indhold:
30 kapsler
1 kapsel indeholder:
| Daglig dosis | Mængde | Enhed | RI |
|---|---|---|---|
Allisure allicin pulver |
275 |
mg |
- |
- heraf ren allicin |
82,5 |
µg |
- |
- heraf oligofructose |
112,5 |
mg |
- |
Inulin |
25 |
mg |
- |
Lactobacillus plantarum |
600 |
mio |
- |
Lactobacillus delbrueckii |
37,5 |
mio |
- |
Lactobacillus acidophilus |
37,5 |
mio |
- |
Lactobacillus rhamnosus |
37,5 |
mio |
- |
Bifidobacterium bifidum |
37,5 |
mio |
- |
RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Indhold:
30 kapsler
Mælkesyrebakterier, Oligofructose, Hydroxypropylmethylcellulose (kapsel), Inulin, Hvidløgsekstrakt (Allium sativum L.)
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.
Andre kunder har også købt
Alternative produkter
Anmeldelser
Alle fire brugere i familien har fået ubehagelige langvarige hvidløgsopstød efter indtagelse.
20-12-2017