Lekaform Hvidløg - 300 tabl.

1
Se alle produkter fra Lekaform
Varenummer: 37824

Lekaform Hvidløg tabletter - til dit immunsystem

Hvidløgstabletterne fra Lekaform indeholder det aktive stof, allicin, som har gavnlig virkning på kroppen. Tabletterne er overfladebehandlet med sukker, så de smager sødt og er lette at sluge. De er lugtfri, men forandring af lugt fra hud og ånde kan forekomme.

Dosering og anvendelse:

Voksne og børn fra 12 år:
2-4 tabletter efter behov. 1-2 tabletter indtages om morgenen og 1-2 tabletter i forbindelse med aftensmaden. Tabletterne indtages sammen med et glas vand. 


Indhold:
300 tabletter

4 tabletter indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Alliin

8,4

mg

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), Aktiv ingrediens (hvidløgsekstrakt), Konsistensmiddel (carboxymethylcellulose), Glycose, Sukrose, anitklumpningsmiddel (siliciumdioxid), Kokosolie, Overfladebehandling: sukrose, farvestof (calciumcarbonat), Antiklumpningsmiddel (talkum), Farvestof (titandioxid), Overfladebehandlingsmiddel (shellak), konsistensmidler (magnesiumsalte af fedtsyrer, arabisk gummi og mono- og diglycerider af fedtsyrer), Fyldemiddel (polyvinylpyrrolidone), Overfladebehandlingsmidler (carnaubavoks og bivoks)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Lekaform
Varenummer: 37824

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.