Fitness Pharma Q10 m. fiskeolie - 150 stk

Fitness Pharma Q10 m. fiskeolie
Se alle produkter fra Fitness Pharma
Varenummer: 13549
Fitness Pharma Q10 m. fiskeolie - 150 stk

Kombination af Q10 og Omega 3 fedtsyre. Q10 er et coenzym som findes naturligt i kroppens celler. Produktet indeholder samtidig renset fiskeolie (Omega 3) udvundet af muskelkød fa sardin, ansjos og makrel. Olien er tilsat naturlige tocopheroler som modvirker harskning.

Fedt er kostens vigtigste energikilde. Det er efterhånden almen viden, at flerumættede fedtsyrer er langt at foretrække for mættede fedtsyrer. Indtagelse af fisk og anden kost med mange flerumættede fedtsyrer er derfor et entydigt gode i kosten. Coenzym Q10 kaldes også ubidecarenon. Q10 er hverken vitamin eller mineral, men et hjælpestof (co-enzym), som findes naturligt i kroppens celler. Mennesker kan selv danne Q10, men får det meste tilført med kosten. Q10 findes i kød og fisk samt i nødder, bælgfrugter, spiseolier og visse kornprodukter. Det er ikke helt fastlagt, hvor meget Q10 man får gennem kosten, men man mener, at det ligger i størrelsesordenen fire til seks milligram per dag.

Anbefalet dagsdosis: 2 kapsler dagligt.
2 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Fiskeolie 2000 mg -
Heraf omega-3 fedtsyrer: - mg -
- EPA 360 mg -
- DHA 240 mg -
Coenzym Q10 60 mg -
RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Fiskeolie, Gelatine (kvæg), Stabilisator (glycerol), Coenzym Q10 (ubidecarenon), Vand, Farvestof (jernoxider), Antioxidant (tocopherolrig ekstrakt)

Allergener:

Fiskeolie

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.