Fitness Pharma

21 Produkt(er)

Fitness Pharma – Tilskud til hverdagen

Fitness Pharma tilbyder en række kosttilskud af høj kvalitet, der kan bidrage til det, du ønsker at nære din krop med eller lider mangel af. I vores sortiment af deres lækre produkter finder du både kosttilskud med omega 3, vitamin-, urte-, plante- og mineraltilskud.

Hos Med24.dk tilbyder vi Fitness Pharma produkterne til helt eksklusive priser og tilbud uanset hvilket tilskud og essentielle næringsstoffer, du ønsker, skal bidrage til din hverdag. Vi tilbyder ydermere muligheden for fri fragt samt hurtigt levering! 

Fitness Pharma kosttilskud

Fitness Pharma er en produktserie udviklet af Natupharma, der siden 1956 har skabt letgenkendelige kosttilskud kendetegnet ved god kvalitet til en overkommelig pris.

I sortimentet findes flere af kunders favoritter blandt fiskeolie, tranebær og Fitness Pharma loppefrøskaller. Vi introducerer dig kort for de foretrukne lige her: 

Fitness Pharma Fiskeolie

Brandet tilbyder flere tilskud med de livsnødvendige omega 3, 6 og 9-fedtsyrer. Fiskeolie er en af de rigeste kilder på EPA og DHA, som både bidrager til syn, hjerte og hjerne. Under graviditet og amning bidrager stofferne ligeledes til normal udvikling af øjne og hjerne hos foster og spædbarn.

Blandt kundernes største favoritter er Fitness Pharma Omega 3 samt Fitness Pharma Omega 3-6-9, der begge indeholder naturlige fiskefedtsyrer samt antioxidanter. Omega 3-6-9 er desuden tilsat de essentielle fedtopløselige vitaminer A, D, E og K, der bidrager yderligere til kroppens optimale funktion.  

Fitness Pharma Kalk

Kalk eller Kalcium er et af kroppens vigtigste mineraler, idet det er altafgørende for både knoglernes opbygning samt knoglevævets styrke. Det er vigtigt at undgå mangel på kalk, da det kan forårsage knogleskørhed, nyresten samt blodtrykforhøjelse.

Fitness Pharma Kalk, Magnesium og D3, er udviklet for at bidrage til dine knogler og tænder samt andre vigtige funktioner i kroppen som immunsystemet, muskelfunktion og energistofskiftet. Dette tilskud bidrager herfor med flere vigtige vitaminer og mineraler.  

Fitness Pharma Q10

Q10 er centralt for energiproduktionen. Det indgår som en del af hjertecellernes energiomsætning og er derfor også vigtig for hjertets arbejdsfunktion. En af kundefavoritterne blandt Fitness Pharmas produkter er netop Fitness Pharma Q10, der blot ved at tage 1 kapsel dagligt kan bidrage til at dække dit behov for det naturlige hjælpestof.  

Plantetilskud

Planter har i årtier været anvendt som en naturlig vej til en sund krop og helbredelse af forskellige symptomer. Deres indhold af antioxidanter, vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer peger da også i retning af, at de kan bidrage godt til flere dele af kroppen.

Fitness Pharma har derfor udviklet tilskud med nogle af de mest anerkendte planter og frugter. Tilskuddene har gennem en speciel bearbejdningsproces bevaret de vigtigste stoffer, så de kan bidrage med de egenskaber planterne er i besiddelse af.

Fitness Pharma Tranebær kapsler, Fitness Pharma ingefær og gurkemeje samt Fitness Pharma Blåbær er nogle af de velkendte produkter på markedet.

Mens tranebær er kendt for dets formodede antiinflammatoriske egenskaber især i forbindelse med blærebetændelse, er blåbærret kendt for dets høje indhold af antioxidanter, som er i stand til at udrydde skadelige celler.

Ingefær er ligeså kendt for sine antiinflammatoriske egenskaber, dog mest i forbindelse med smertetilstande, imens gurkemeje bidrager til hjerte og hjerne samtidig med en formodet positiv effekt på gigt og huden.  

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.