OmniZink 3 - 120 tabl.

OmniZink 3 fra biosym er organisk zink 120 tabletter - med24
(6) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Biosym
Varenummer: 1812

OmniZink 3 fra Biosym - bredspektret, organisk zink fra 3 letoptagelige kilder.

  • OmniZink 3 indeholder zinkpidolat, der har en høj optagelighed.
  • Zink bidrager til normal funktion af immunforsvaret, vedligeholdelse af normale knogler og vedligeholdelse af normalt syn.
  • Zink er en del af kroppens antioxidative forsvar mod frie radikaler.

Zink er et essentielt mineral, der indgår i mere end 300 enzymer. Dermed er zink vigtig for en lang række processer i kroppen.

Immunforsvar
Zink er en del af kroppens antioxidative forsvar, der beskytter kroppens celler mod frie radikaler, bl.a. fordi Zink indgår i enzymet kobber/zinksuperoxiddismutase. Vores krop udsættes konstant for frie radikaler, som er særdeles aggressive molekyler, der kan forårsage oxidative skader på cellerne i vores krop. De frie radikaler dannes under kroppens normale forbrændingsprocesser, men også når vi udsættes for f.eks. sollys, cigaretrøg, luftforurening og hård fysisk aktivitet. For at neutralisere de frie radikaler og undgå oxidative skader har vi brug for et godt og varieret forråd af antioxidanter.

Zink medvirker til at immunforsvaret fungerer normalt. Ved zinkmangel hæmmes flere vigtige funktioner i immunforsvaret - f.eks. udviklingen af immunforsvarets celler og antistoffer.

Knogler, hud, hår og negle
Zink er med til at vedligeholde normale knogler. Det skyldes, at Zink indgår som en strukturel del af knoglerne, og samtidig støtter Zink dannelsen af knoglevæv, fordi Zink aktiverer vigtige knogledannende enzymer. Zink er også med til at vedligeholde normal hud, hår og negle.

Øjne
Zink er vigtigt for opretholdelsen af et normalt syn, fordi Zink indgår i flere enzymer, som er nødvendige for omdannelsen af A-vitamin. En omdannelse, som er afgørende for øjets evne til at se.

Indhold: 120 tabletter

1 tablet indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Zink

20

mg

200%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Zink (zink L-pidolat, zinkcitrat, zinkbisglycinat), Mikrokrystallinsk cellulose, Siliciumoxid, Vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer, Glycerin, Hydroxypropyl Methylcellulose

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Vegan Reg trademark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?