TERRANOVA Silica Complex - 50 kaps.

1
Se alle produkter fra Terranova
Varenummer: 35656

TERRANOVA Silica Complex bidrager til sund hud, hår og negle.

Silica er et vigtigt næringsstof, der findes i hår, hud, negle, bindevæv og hele skeletstrukturen. Silica kan bidrage til at holde huden sund, samtidig med at det hjælper med at holde hår og negle stærke. Terranova Silica Complex indeholder 150 mg silica pr. kapsel.

Magnifood - forbedrer kroppens modtagelighed

Alle produkter fra Terranova er forbedret med Magnifood, et synergistisk kompleks af planteekstrakter og ingredienser rige på phytonutrient. Alle ingredienserne er med til at gøre kroppen mere modtagelig over for kosttilskuddets vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer.

Frysetørring holder på planternes enzymer

Mange af de planter, der bruges i Magnifood, er friske råvarer, der er frosset ned umiddelbart efter høst. Forskning har vist, at frysetørring af friske råvarer har en unik evne til at holde på planternes enzymer modsat mange andre tørringsmetoder.

Velegnet til vegetarer

Magnesium 100 mg Complex er fri for gær, mælk, gluten, animalske ingredienser, bindemidler og uden tilsat sukker, farve-, smags- og tilsætningsstoffer og konserveringsmidler.
Derfor kan kosttilskuddet sagtens tages af vegetarer.

Terranova - 100% vegansk

Terranova laver 100% veganske produkter og indeholder flere økologisk dyrkede urter fra den staten Oregons rene natur. Alle produkter er uden tilsætningsstoffer. I stedet tilsættes Magnifood - et unikt synergisystem med urter og superfoods, der hjælper med dig med at optage kosttilskuddet og vitaminerne i kroppen.

Dosering og anvendelse:

1 kapsel dagligt i forbindelse med et måltid


Indhold: 
50 kapsler

1 kapsel indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Silica, bambusskud ekstrakt

150

mg

-

Brændenældeblad

100

mg

-

Hybenpulver

100

mg

-

Græskarfrø

100

mg

-

Padderokke skud

50

mg

-

Persilleblad

50

mg

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Magnifood Complex (bambusskud ekstrakt, brændenældeblade, hybenpulver, græskarfrø, padderokke skud, persilleblad), Kapsel (hydroxypropylmethylcellulose)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Terranova
Varenummer: 35656

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.