Terranova

Læs mere om kosttilskuddene fra Terranova.

Terranova

Britiske Terranova Synergistic Nutrition, som blev grundlagt i 2008, står bag mere end 100 forskellige højkvalitets kosttilskud til både børn og voksne. Produkterne fra Terranova er kendetegnet ved de rene, næringsrige sammensætninger, som er baseret på naturens bedste råvarer. Hvad enten du har brug for tilskud af vitaminer, mineraler, er gravid eller et barn i voksealderen, har Terranova et produkt, som passer til dig.

Med Terranova introducerer Nordic Premium Group samtidig to unikke metoder at behandle planter og urter på: Magnifood Complex og PhytoFresh. Disse kosttilskud er baseret på synergien ved den naturlige biokemi mellem mennesker og næringsstoffer. Med Terranova ønsker de at hæve standarden for kosttilskud ved udelukkende at tilbyde produkter, der er baseret på ubehandlede og naturlige ingredienser. Alle produkterne fra Terranova er desuden 100% veganske og helt fri for unødvendige tilsætningsstoffer. 

TERRANOVA Green Child - Veganske kosttilskud til børn

Green Child-serien fra Terranova er en serie af multivitaminer og kosttilskud til børn i alderen 4 til 12 år. Alle produkterne i serien er - som alt andet fra Terranova - 100% vegansk og fri for mælk, animalske ingredienser og uden tilsat sukker, farve-, smags- og tilsætningsstoffer og konserveringsmidler.

TERRANOVA Green Child - multivitamin i kapselform, som kan fås i glas med 50 kapsler eller 100 kapsler

Køb kosttilskud fra Terranova hos Med24.dk

Hos Med24.dk forhandler vi et bredt udvalg af kosttilskud fra Terranova til både børn og voksne. Køb i dag - hurtigt, billigt og nemt.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.