TERRANOVA Magnesium - 100 mg - 50 kaps

TERRANOVA Magnesium kosttilskud træthed udmattelse - Med24.dk
Se alle produkter fra Terranova
Varenummer: 35652

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Magnesium fungerer som en coenzym, og er essentielt for mange af kroppens funktioner. Bidrager desuden til mindskelse af træthed og udmattelse.

Magnesium bidrager bl.a. til nervesystemets normale funktion og normal muskelfunktion.
Terranova Magnesium indeholder desuden Magnifood Kompleks, som består af urter og planter, såsom risklid, grøn byggræs, brændenældeblade, ingefær og grøn havre frø.

Magnifood - forbedrer kroppens modtagelighed

Alle produkter fra Terranova er forbedret med Magnifood, et synergistisk kompleks af planteekstrakter og ingredienser rige på phytonutrient. Alle ingredienserne er med til at gøre kroppen mere modtagelig over for kosttilskuddets vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer.

Frysetørring holder på planternes enzymer

Mange af de planter, der bruges i Magnifood, er friske råvarer, der er frosset ned umiddelbart efter høst. Forskning har vist, at frysetørring af friske råvarer har en unik evne til at holde på planternes enzymer modsat mange andre tørringsmetoder.

Velegnet til vegetarer

Magnesium 100 mg Complex er fri for gær, mælk, gluten, animalske ingredienser, bindemidler og uden tilsat sukker, farve-, smags- og tilsætningsstoffer og konserveringsmidler.
Derfor kan kosttilskuddet sagtens tages af vegetarer.

Terranova - 100% vegansk

Terranova laver 100% veganske produkter og indeholder flere økologisk dyrkede urter fra den staten Oregons rene natur. Alle produkter er uden tilsætningsstoffer. I stedet tilsættes Magnifood - et unikt synergisystem med urter og superfoods, der hjælper med dig med at optage kosttilskuddet og vitaminerne i kroppen.

Dosering:

1 kapsel dagligt


Indhold: 50 kapsler

Magnifood Complex 275 mg
Stabiliseret risklid 100 mg
Grøn Havrefrø [Avena Sativa] frisk frysetørret 75 mg
Brændenælde blad [Urtica Dioica] frisk frysetørret 50 mg
Græskar frø[Cucurbita Pepo] 50 mg
Magnesium (bisglycinate) 100 mg
Pyridoxal 5-Phosphate (P5P) 0,5 mg
Oprindelsesland: England
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.