Biosym OmniSelen3 - 120 stk.

Biosym OmniSelen3 er letoptagelige selen kilder 120 tabletter
Se alle produkter fra Biosym
Varenummer: 456

OmniSelen3 er naturlig og organisk-bundet selengær af højeste kvalitet

OmniSelen3 indeholder 3 let optagelige selen kilder, blandt andet organisk bundet selengær.

OmniSelen 3 indeholder en kombination af tre let optagelige selenkilder heraf organisk selen: selenberiget gær, l-selenmethionin, natriumselenit. Dette bidrager til at give en bredspektret og effektiv optagelse i kroppen, der også afspejler den naturlige selen variation der findes i en alsidig kost. De forskellige selen kilder virker på samme områder, men det kan fremhæves, at natriumselenit har vist en god evne til at stimulere immunsystemet, l-selenmethionin agerer godt på celleniveau, og selenberiget gær har vist en god effekt på at reducere oxidativ stress.

Immunsystem og modstandskraft
Selen bidrager til, at immunsystemet fungerer normalt ved at stimulere væksten af de såkaldte aktiverede T-celler. Desuden er Selen en del af det antioxidative forsvar mod oxidative skader. Vores krop udsættes konstant for frie radikaler, som er særdeles aggressive molekyler, der kan forårsage oxidative skader på cellerne i vores krop. De frie radikaler dannes under kroppens normale forbrændingsprocesser, men også når vi udsættes for f.eks. sollys, cigaretrøg, luftforurening og hård fysisk aktivitet. For at neutralisere de frie radikaler og undgå oxidative skader har vi brug for et godt og varieret forråd af antioxidanter.

Fertilitet
Selen bidrager til normal dannelse af sædceller. Sædcellernes bevægelighed er afhængig af selen, som indgår i et vigtigt selenoprotein i sædcellerne.

Bidrager til vedligeholdelse af normalt hår og normale negle
Selen bidrager til vedligeholdelsen af normalt hår og negle. Selenmangel resulterer i en række forskellige symptomer herunder tyndt hår og hårtab samt hvide neglerødder. Tilskud af selen har vist sig at kunne genoprette disse mangelsymptomer.

Bidrager til en normal funktion af skjoldbruskkirtlen
Endelig er Selen nødvendig for, at skjoldbruskkirtlen (Thyreoidea) fungerer normalt og for dens produktion af thyreoideahormoner, da selen indgår i flere enzymer som katalyserer metabolismen af thyreoideahormoner.

  • Selen er et essentielt sporstof.
  • Selen har en væsentlig betydning i mange processer i kroppen.

Dosering:
1 tablet dagligt.

Indhold: 120 tabletter

1 tablet indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Selen

100

µg

200%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Selengær, L-selenmethionin, Natriumselenit, konsistensmiddel: mikrokrystallinsk cellulose, Vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer, Siliciumdioxid, Overfladebehandlingsmiddel:, Hydropropylmethylcellulose, Glycerol

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Vegan Reg trademark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?