Magnesium +300 mg - 180 kapsler

Magnesium +300 mg - 180 vegetabilske kapsler
(33) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Biosym
Varenummer: 453

Biosym Magnesium +300 med 180 kapsler til dine knogler, tænder og muskler

Biosym Magnesium 300 er et stærkt magnesium-kosttilskud med Magnesium i organisk, letoptagelig form. Magnesium styrker knogler, tænder og muskler og spiller en vigtig rolle for opretholdelsen af en normalt fungerende muskelfunktion. Understøtter optimal nervefunktion.

Egenskaber:

  • Indeholder en stærk og effektiv kombination af to magnesiumformer: Magnesiumpidolat (Magnesium-L-Pidolat) og Magnesiumoxid
  • Bidrager til din normale funktion af knogler, tænder og muskler samt nervesystem og psykologisk funktion
  • Fri for animalske ingredienser og registreret ved The Vegan Society, England. Vegetabilsk kapsel

Uddybende information

Størstedelen af kroppens magnesium findes i cellerne, hvor det regulerer funktionen af utallige enzymer og dermed har indflydelse på næsten alle cellulære processer. Det regulerer også den helt essentielle balance og fordeling af calcium, kalium og natrium. For eksempel forhindrer Magnesium, at calcium deponeres de forkerte steder i kroppen. Magnesium aktiverer utallige enzymer og har blandt andet betydning for hjerne, nervesystem, hjerte-kredsløb, muskler, stofskifte, energiproduktion, knogler og tænder.

Magnesium +300 indeholder en kombination af Magnesiumoxid og Magnesiumpidolat, som er af bedst tænkelige kvalitet. Magnesiumpidolat har i talrige videnskabelige studier vist overbevisende biotilgængelighed og effektivitet indenfor magnesiumterapi og -tilskud.

Du kan læse mere om magnesiums rolle i vores helbred her.

Vegansk kosttilskud

Magnesium +300 er registreret hos The Vegan Society, som har kontrolleret og godkendt ingredienserne i Magnesium +300 som værende velegnet til veganere, vegetarer m.fl.

The Vegan Society er en non-profit organisation stiftet i 1944. Denne lancerede som den første begrebet "vegansk" og er verdens førende organisation på sit felt. Registreringen hos The Vegan Society er din garanti for, at Magnesium +300 er 100 % vegansk.

2 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Magnesium (oxid/pidolat)

600

mg

160%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Magnesiumoxid, Magnesium-L-pidolat, Konsistensmiddel: vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer, Kapsel: Hydroxypropylmethylcellulose (vegetabilsk)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Vegan Reg trademark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?