Biosym Magnesium +300 - 300 kap

Biosym Magnesium +300 300 kapsler
(4) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Biosym
Varenummer: 37122

Biosym Magnesium +300 - Til vedligeholdelse af dit daglige magnesium indtag!

Nu er det nye magnesium kosttilskud fra Biosym her endelig! Med Biosym Magnesium +300 - 300 kapsler har vi her en super økonomisk og praktisk valg til dig, der søger kosttilskud til knogler, muskler og tænder!

Men udover at Biosyms Magnesium +300 kosttilskud er billig, så er har en også en positiv effekt på dine tænder, knogler og muskler.

Om Magnesium

Magnesium er et mineral, der naturligt kan spores i kroppen. Faktisk er magnesium det fjerde mest almindelig stof i kroppen, og kroppen indeholder ca. 24 gram af stoffet. Her vil den ene halvdel af den mængde typisk kunne findes i knoglerne, og den anden fordelt på muskler og i andet blødt væv.

For mænd og kvinder er det daglige magnesiumbehov henholdsvis minimum ca. 280 mg og 350 mg. Alvorlig overdosering af magnesium ses kun i sjældne tilfælde, da man ved normal nyrefunktion, blot vil udskille overskydende magnesium med urin afføring og sved.

Magnesiums opgave i kroppen er at aktivere flere end 300 enzymer i kroppen, som har betydning for aktivering af en række livsvigtige processer i kroppen. Ønsker du at læse mere om magnesiums vigtighed for helbredet, kan du klikke her!

Kigger man mere konkret på det, så er grundene til at mange vælger at supplere sin kost med ekstra tilførsel af magnesium bl.a., at magnesium har følgende egenskaber:

  • Magnesium bidrager til vedligeholdelse af normale knogler og tænder
  • Magnesium bidrager også normalt energistofskifte, celledeling og proteinsyntese.
  • En normal funktion af muskler og nervesystem/-funktion er også noget magnesium kan bidrage til.
  • En normal psykologisk funktion kan derudover også påvirkes af magnesium.

Undersøgelser påviser derudover også at magnesium har en gunstig indvirkning på evnen til at falde i søvn.

Mangel af magnesium kan derimod godt øge risikoen for migræne.

Vegansk og vegetarisk!

Biosyms Magnesium +300 er registreret ved The Vegan Society, England og er perfekt til dig der lever vegetarisk eller vegansk. Især veganske personer vil kunne have gavn af dette kosttilskud, da magnesium især er noget som optages gennem mælkeprodukter.

The Vegan Society er en non-profit vegansk organisation, der siden 1944 har forsøgt at udbrede veganske kostvaner. Disse var de første der både lancerede og definerede begrebet "vegansk", og de har siden opmuntret butikker overalt til at forhandle flere veganske varer. En varer som er registreret ved The Vegan Soceity kan man derfor regne med er 100% vegansk - Biosym Magnesium +300 indeholder altså hverken hele animalske eller delvist animalske ingredienser.

1 kapsel indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Magnesium (oxid/pidolat)

300

mg

80%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Magnesiumoxid, Magnesium-L-pidolat, Konsistensmiddel: vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer, Kapsel: Hydroxypropylmethylcellulose (vegetabilsk)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Vegan Friendly Vegan Reg trademark Laktose fri

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?