Natur-Drogeriet Insu Complex+ 120 kapsler

Natur-Drogeriet Insu Complex+ 120 kapsler
Se alle produkter fra Natur Drogeriet
Varenummer: 7286

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Insu Complex+ kanelbarkekstrakt

Insu Complex+ fra Natur-Drogeriet er tilbage i handlen i nye klæder. Den nye, opgraderede udgave af den gamle kending er forbedret på kanelfronten, hvor der nu bliver anvendt Ceylon-kanel (Cinnamomum Verum). Drudover er der som noget nyt tilføjet bukkehornsekstrakt (Trigonella Foenum-Graecum) og krom (Chrompicolinat) for at understøtte kanelens virkning. Det gør Insu Complex+ endnu mere blodsukkervenlig, og produktet medvirker til at vedligeholde et normalt blodsukkerniveau. Krom bidrager desuden til en nomal omsætning af makronærindsstoffer.
 
Insu Complex+ er produceret i vegetabilske HPMC-kapser, da disse er stadigt mere efterspurgte blandt forbrugerne. Natur-Drogeriet arbejder hele tiden med at teste produkterne med henblik på at kunne tilbyde kosttilskud i vegetabilske kapsler, og Insu Complex+ er blot det nyeste i rækken af produkter i HPMC-kapsler

Dosering

1 kapsel til hvert hovedmåltid. I alt 3 kapsler dagligt.

3 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Chrom 60 µg 150%
RI (ADT) = Anbefalet daglig tilførsel for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

kanelbarkekstrakt (Cinnamomum verum J.Presl), bukkehorn ekstrakt (Trigonella foenum-graecum L.), Overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer), Chrom (chrompicolinat), hydroxypropylmethylcellulose (vegetabilsk kapsel)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.