Chrom

Chrom (krom) er et sporstof (sporelement), som har vist sig at hjælpe insulinens funktion. Vi fører en række at de mest populære chrom tilskud herunder Chrom fra Solaray, Bethelsen, Natur-Drogeriet m.fl. Læs mere om Chrom her.


9 Produkt(er)

Hvad er Chrom?

En række undersøgelser viser, at personer med type 2-diabetes (sukkersyge) har lavere blodniveauer af krom end raske. Derfor mener mange, at grundstoffet kan bidrage til at holde blodsukkeret nede.  

Chrom i mad

Krom findes i flere produkter såsom kød, kornprodukter, broccoli, kartofler og mange forskellige slags krydderier. For voksne er den anbefalede daglige tilførsel (ADT) af krom ca. 120 mcg. Mangel på krom i forbindelse med total parenteral ernæring (TPN) i en længere periode, kan føre til nedsat glukosetolerance, vægttab og forvirring. Overdosering af chrom (høj dosis over 200 mcg) kan være årsag til koncentrationsbesvær og besvimelse.

Chrommangel

Mangel på krom i forbindelse med total parenteral ernæring (TPN) i en længere periode kan føre til nedsat glukosetolerance, vægttab og forvirring.

Overdosering

Overdosering af chrom (høj dosis over 200 mcg) kan være årsag til koncentrationsbesvær og besvimelse.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.