A.Vogel Echinacea Hot Drink - 100 ml.

1
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra A. Vogel
Varenummer: 8291

A. Vogel Echinacea Hot Drink indeholder aktive stoffer fra rød solhat samt forfriskende hyldebærsaft

Har dit immunforsvar set bedre dage? Tag imod hjælp fra naturen, og pas på dit immunforsvar med Echinacea Hot Drink kosttilskud fra A. Vogel. Det flydende produkt er baseret på saft fra friske hyldebær og udtræk af frisk Echinacea purpurea, der understøtter kroppens immunforsvar. 

Har du ikke hørt om Echinacea?

Så har du måske hørt om rød solhat, som er plantens danske navn. Gennem årtier er Echinaceaplanten blevet anvendt inden for naturmedicinen i både kosttilskud, kosmetiske produkter og i naturlægemidler. Samspillet mellem Echinacea og hyldebær giver den varme drik en dejlig smag, som minder meget om en klassisk kop te. Byt din vanlige kop te ud med Echinacea Hot Drink, og mærk, hvordan en følelse af varme, tilfredshed og velbehag stiger op i din krop. Echinacea Hot Drink er til dig, der gerne vil gøre noget godt for dig selv og dit immunforsvar.  

Echinacea Hot Drink kan anvendes af både voksne og børn fra 1-årsalderen. Er du eller ungerne ikke så glade for varme drikke? Det kan være en fordel at introducere familiens mindste for kosttilskuddet ved at blande det op med koldt vand. Lad ungerne nyde den kolde drik som et herligt forfriskende glas saftevand med smag af Echinacea og hyldebær. Alle kneb gælder! 

Fordele

  • Understøtter kroppens immunforsvar
  • Baseret på friskhøstet Echinacea og friskpresset hyldebærsaft
  • Kan nydes både kold og varm af voksne og børn fra 1 år
  • Velegnet som supplement til en plantebaseret kost

Sådan doseres dråberne:

Den anbefalede dosis er 1 teskefuld (svarer til cirka 5 ml). Produktet kommes i et glas varmt vand 3 gange om dagen. Doseringen er den samme, hvis du vælger at blande produktet op med koldt vand. 


Indhold: 
100ml

15 ml indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Udtræk af frisk purpursolhat svarende til

1425

mg plante

-

Koncentreret hyldebærsaft svarende til

27

ml frisk pressesaft

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Sukkersirup, Vand, Koncentreret hyldebærsaft (sambucus nigra L.), Purpursolhat ekstrakt (echinacea purpurea L.), Syre (citronsyre), Modificeret majsstivelse, Vegetabilsk fedtstof (kokos, palme), Konserveringsmiddel (kaliumsorbat)

Oprindelsesland: Schweiz
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra A. Vogel
Varenummer: 8291

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.