Biosym EchinaGold - 120 kapsler

Echina Gold kapsler fra Biosym
Echina Gold kapsler fra Biosym
Echina Gold løse kapsler fra Biosym
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Biosym
Varenummer: 27271

Biosym EchinaGold er Europas stærkeste Echinacea produkt i kapsler.

Echinacea er en af de mest anvendte og velkendte urter på verdensplan, blandt andet på grund af plantens effektive og meget veldokumenterede indvirkning på især vores immunsystem.

EchinaGold indeholder en kombination af to echinacea arter:

Både Rød solhat og Smalbladet solhat bidrager effektivt til at vedligeholde et normalt fungerende immunsystem, er gavnlig for de øvre luftveje og for normalt fungerende urinveje. Urterne beskytter desuden cellerne imod oxidativt stress (antioxidant).

Det er echinacea plantens aktive stoffer, primært cikoriesyre, echinacosider og alkylamider som er hovedansvarlig for plantens effekt. Indholdet af disse aktive stoffer er mange gange højere i EchinaGold end i noget andet produkt på markedet, hvilket gør EchinaGold til et af de mest effektive produkter af sin art.

Både Echinacea purpurea og Echinacea angustifolia er oprindeligt hjemmehørende i Nordamerika, hvor de af indfødte amerikanske indianere traditionelt har været anvendt som et middel til sårheling, samt imod brandsår, insektbid og sågar som en modgift til bid fra klapperslanger.

Echina Gold indeholder også fosfolipider, der er vigtige komponenter i kroppens cellemembraner. De bidrager til en god udnyttelse af EchinaGold.

Biosym anvender 100% vegetabilske kapsler i EchinaGold. Produktet er registeret hos organisationen "The Vegan Society", hvilket er en garanti for et 100% vegansk produkt.

Dosering:
børn fra 15 år og derover: 2-4 kapsler dagligt.

Ønsker man at indtage EchinaGold flydende, kan man nemt åbne kapslen og blande indholdet op i f.eks. væske eller yoghurt.

2 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Rød solhat (echinacea purpurea) 4500 mg -
- Heraf cikoriesyre 9 mg -
Smalbladet solhat (echinacea angustifolia cc) 60 mg -
- Heraf echinacosider 0,8 mg -
Lechitin (fosfolipidblend) 418 mg -
RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

rød solhat ekstrakt (echinacea purpurea L), Emulgator (Solsikkelecithin, acaciegummi), smalbladet solhat ekstrakt (Echinacea angustifolia), Maltodextrin, Vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer, Siliciumdioxid, Kapsel: Hydroxypropylmethylcellulose (vegetabilsk), chlorophyllin-kobber-kompleks (naturlig farve)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
Vegan Reg trademark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.