SKINGAIN original - 30 sticks

1
Se alle produkter fra AcuPharma & Skingain
Varenummer: 23325

SKINGAIN original med 2 typer af kollagen samt vitamin C

Type I kollagen (PeptanTM), type II-collagen (CARTIDEA®) og C-vitamin er de vigtigste aktive virkestoffer i SKINGAIN original. Vores hud består af op til 75 % kollagen - dog aftager mængden af kollagen gradvist fra ca. 25-års alderen. Vitamin C bidrager til den normale dannelse af kollagen - som har betydning for nomalt fungerende hud. Ydermere bidrager C-vitamin også til immunsystemets normale funktion. 

De aktive ingredienser i SKINGAIN original:

  • Type 1 kollagen (Peptan TM), som er en ren, naturlig hydrolyseret type I kollagen peptid, der er baseret på en sekvens, der findes naturligt i dermis. Dermis kaldes også "læderhuden" og består af et tæt vævet bindevæv, der giver huden styrke og elasticitet.
  • Type 2 kollagen (Cartidea), en hydrolyseret type II kollagen fremstillet af brusk fra fisk og som indeholder alle de vigtigste ingredienser til en frisk og smuk hud.
  • Vitamin C, der bidrager til hudens dannelse af kollagen. Kollagen har betydning for en normalt fungerende hud og normalt fungerende brusk. Desuden bidrager C- vitamin også til immunsystemets normale funktion.

Dosering og anvendelse:

1-2 portioner (sticks) pr. dag.

Tøm posens indhold i et glas vand, tilsæt 150 – 200 ml vand. Rør godt til pulveret er opløst. Pulveret kan også tilsættes en varm drik, smoothie, grød eller andet mad.


Indhold:
30 sticks

1 stick indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Type 1 kollagen

4783

mg

-

Type 2 kollagen

287

mg

-

Vitamin C

50

mg

62,5%

Hyaluronsyre

13

mg

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Kollagenhydrolysat med opløselige proteiner fra kohud, hydrolyseret type II kollagen (fra fisk), Ascorbinsyre (C-vitamin), Surhedsregulerende middel (citronsyre), antiklumpemiddel (magnesiumstearat og kiseldioxid), kunstige aromaer (lime og citron)

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra AcuPharma & Skingain
Varenummer: 23325

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.