Imedeen Tan Optimizer - 60 stk

Imedeen Tan Optimizer 60 tabletter
324,00 -20%
Vejl. pris 405,00
(7) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Imedeen
Varenummer: 511
Ofte købt sammen
Imedeen Tan Optimizer - 60 stk
Imedeen hår og negle - 60 kap
Berthelsen Beta Factor, 90 stk
Pris i alt
110,00

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Varedeklaration
Anmeldelser
Imedeen Tan Optimizer - 60 stk

Bliv klar til sommeren indefra. Imedeen tan optimizer er en tablet som bidrager til at forberede huden til solen, og er den perfekte måde at supplere sommerens skønhedsrutine på og giver huden ekstra pleje indefra, når du opholder dig i solen - derhjemme elle på ferie. Imedeen tan optimizer tabletter med A, C og E vitaminer,  indeholder en unik blanding af karotenoider, herunder lycopen, betakaroten og naturligt lutein, som arbejder indefra for at forberede huden til solen, beskytte cellerne mod oxidativt stress forårsaget af UV-lys.

For optimal udnyttelse anbefales det at starte med IMEDEEN TAN OPTIMIZER en måned før huden udsættes for sol og under soleksponering.
Pr. daglig dosis 1 tablet:
%ADT


Lutein

3 mg


-


Lycopene

3 mg


-


Vitamin A

333μg


42


Vitamin E

10 mg


83


Vitamin C

45 mg


56Varedeklaration: Fyllemiddel (mikrokrystallinsk cellulose, tverrbundet natriumcarboxymethylcellulose), L-askorbinyre, stivelse (mais), glukosesirup, D-alfatokoferol, overflatebehandlingsmidler (hydroxypropyl cellulose, hydroxpropylmethylcellulose, magnesiumsalt av fettsyrer, talkum), antiklumpningsmiddel (silikumdioxid), lutein, lykopen, betakaroten, fargestoffer (jernoxider, titandioxid)
Indhold per daglig dose, 1 kapsel:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Lutein 3 mg -
Lykopen 3 mg -
Vitmain A 1000 µg 125
Vitamin C 45 mg 56
Vitamin E 10 mg 83
Ingredienser:

Fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, tværbunden natriumcarboxymethylcellulose), Vitaminer (vitamin C, vitamin E, vitamin A), Stivelse, Glucosesirup, Overfladebehandlingsmidler (hydroxypropyl cellulose, hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumsalte af fedtsyrer, talkum), Antiklumpningsmiddel (silciumdioxid), Lutein, Lycopen, Farvestof (jernoxider, titandioxid)

Oprindelsesland: Italien
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af Lise-Lotte Plambeck - 13-07-2018
har lidt helt vildt af soleksem, efter jeg har brugt disse, får jeg stort set ikke soleksem mere, og hvis jeg gør er det slet ikke i amme grad som før jeg brugte dem:-) så kan kun anbefale dem :-)
Af Merethe Barslund - 25-04-2016
Hjælper mig igennem sommeren uden soleksem, og giver en mere jævn farve
Af Malene Christensen - 22-04-2016
Blev anbefalede at prøve dem, da jeg lider af udbredt soleksem fra de tidlige forårs måneder og igennem sommeren. Nu vil jeg simpelthen ikke undvære dem i de måneder. Meget mindre soleksem, til slet ingen. Endelig har jeg fundet et middel der hjælper på problemet, sammen med masser af solcreme som altid.
Af Janni Dahl Olesen - 12-04-2016
Min datter med soleksem bruger dem og de kan med fordel anbefales. Hun slår slet ikke ud på den voldsomme samme måde.
Af Birgit Collin - 14-06-2011
Fantastisk, men man skal starte en måned før ferien, så virker de.
Af Malene - 05-03-2011
Absolut et fantastisk produkt! Jeg tog dem på en rundrejse på to mdr. i Sydamerika, og de virker. Jeg bliver altid hummer-rød uanset, hvad jeg næsten gør, men på rejsen blev jeg mega brun. Min hud var meget bedre rustet til solens stråler, og jeg blev ikke skoldet, som jeg plejer, når jeg glemte solcremen et par timer. Kan klart anbefales!
Af sine petersen - 06-08-2010
Godt produkt som virker. Har taget det i forbindelse med en ferie, og min hud tog bedre imod solen uden at blive rød.Husk dog stadig at bruge solcreme.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.