A.Vogel Echinacea Hot Drink - 100 ml.

A.Vogel Echinacea Hot Drink - 100 ml.
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra A. Vogel
Varenummer: 8291

A. Vogels Hot Drink med Echinacea til dit immunforsvar

Har dit immunforsvar set bedre dage? Tag imod hjælp fra naturen, og pas på dit immunforsvar med Echinacea Hot Drink. Her får du et kosttilskud i flydende form baseret på saft fra friske hyldebær og udtræk af frisk Echinacea purpurea, der understøtter kroppens immunforsvar. 

Dråberne kan også købes i en større beholdning på 200ml her

Egenskaber

  • Baseret på friskhøstet Echinacea og friskpresset hyldebærsaft
  • Understøtter kroppens immunforsvar
  • Velegnet som supplement til en plantebaseret kost
  • Kan nydes både kold og varm af voksne og børn fra 1 år

Planten Echinacea

Har du ikke hørt om Echinacea? Så har du måske hørt om rød solhat, som er plantens danske navn. Gennem årtier er Echinaceaplanten blevet anvendt inden for naturmedicinen i både kosttilskud, kosmetiske produkter og i naturlægemidler. Samspillet mellem Echinacea og hyldebær giver den varme drik en dejlig smag, som minder meget om en klassisk kop te. Byt din vanlige kop te ud med Echinacea Hot Drink, og mærk, hvordan en følelse af varme, tilfredshed og velbehag stiger op i din krop. Echinacea Hot Drink er til dig, der gerne vil gøre noget godt for dig selv og dit immunforsvar.  

Dosering og anvendelse

Den anbefalede dosering er én teskefuld (svarer til cirka 5 ml) i et glas varmt vand 3 gange om dagen. Kosttilskuddet kan også blandes i koldt vand - her er doseringen den samme.

Echinacea Hot Drink kan anvendes af både voksne og børn fra 1-årsalderen. Er du eller ungerne ikke så glade for varme drikke? Så kan det være en fordel at introducere familiens mindste for kosttilskuddet ved at blande det op med koldt vand. Lad ungerne nyde den kolde drik som et herligt forfriskende glas saftevand med smag af Echinacea og hyldebær. Alle kneb gælder! 

Indhold: 100ml

15 ml. indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Udtræk af frisk purpursolhat svarende til

1425

mg plante

-

Koncentreret hyldebærsaft svarende til

27

ml frisk pressesaft

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Sukkersirup, Aqua (Water), Koncentreret hyldebærsaft (sambucus nigra L.), Purpursolhat ekstrakt (echinacea purpurea L.), Syre (citronsyre), Modificeret majsstivelse, Vegetabilsk fedtstof (kokos, palme), Konserveringsmiddel (kaliumsorbat)

Oprindelsesland: Schweiz
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.