SMILfonden

Støt SMILfonden
4 Produkt(er)

Hvem er SMILfonden?

SMILfonden er en dansk velgørende forening, der støtter børn med alvorlige og kroniske sygdomme på tværs af diagnoser. SMILfonden arbejder på at give børnene og deres familier glæde i en hård hverdag, værdifulde fællesskaber og en bedre livskvalitet.

Det gør de ved at give børnene samt familien en vigtig pause fra sygdom gennem sociale aktiviteter, både på og uden for hospitalerne. For eksempel arrangere de festlige koncerter og andre sociale og kreative arrangementer på hospitalerne, der laves sommercamps, julemission, netværksture og rådgivning.

SMILfondens vision og mission

Visionen er at give børn med alvorlige og kroniske sygdomme et bedre liv.

Missionen er at skabe værdifulde fællesskaber og øge livskvaliteten for familier med alvorligt og kronisk syge børn på tværs af diagnoser.
Det gør SMILfonden ved at give dem en vigtig pause fra sygdom, gennem sociale aktiviteter både på og uden for hospitalerne.
Der drages omsorg og der gives energi og overskud til familierne, så de kan klare sig gennem et liv, hvor hverdagen er præget af sygdom.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.