Gaveæsker - Pleje Gaveæsker - Mad og drikke

Gaveæsker

Gaveæsker til jul

Hvis du skal forkæle en du holder af, eller vil forkæle dig selv lidt ekstra. Så finder du her et stort udvalg af luksuriøse gaveæsker til hende og gaveæsker til ham.102 Produkt(er)

Gaveæsker til en du holder af

Det er altid spændende at åbne en gave, og med gaveræsker fra Med24.dk, kan du gøre det endnu mere spændende. Her finder du både gaveæsker til mænd og kvinder samt værtindegaver, hvilket gør det nemt for dig, at give lækre gaver, som virkelig ser ud af noget.  


Gaveæsker til hende

Har du en helt speciel person i dit liv, som du gerne vil give noget ekstra, så er en gaveæske en helt sikker vinder. Du kan både få små gaveæsker og store gaveæsker alt efter, hvilket budget de skal passe til. 

Udover at gaveæsker er virkelig flotte at give, som gave. Så er der, som oftest lagt lidt ekstra kærlighed i, i form af lidt ekstra produkter. Så du får en langt højere værdi end, hvad du rent faktisk giver for gaveæsken. Dette gør at gaven ser ud af meget mere, når du kommer med den. 

Hudpleje gaveæsker er noget de fleste kvinder vil sætte pris på. Lige meget om hun har et bestemt mærke hun bruger, gerne vil prøve noget nyt eller hvilken alder hun har. Så finder du hudpleje gaveæsker til alle kvinder her hos Med24. Her er bl.a. gaveæsker med plejende ansigtscremer, kropspleje i form af bodylotion og håndcremer samt skønne makeup gaveæsker. Du kan altid finde noget til enhver smag. 


Værtindegave

Det kan også være at en god idé at give en gaveæske i værtindegave, det ser både lækkert ud og viser at du har lagt noget ekstra i gaven. Det kan være en chokolade gaveæske, en hudpleje gaveæske eller noget helt tredje. Du er i hvert fald sikker på at blive taget godt imod, hvis du kommer med en gaveæske i værtindegave. 


Chokolade gaveæsker til alle

Det kan nogle gange være svært at købe gaver til andre. Men hvem elsker ikke bare chokolade? Chokolade gaveæsker er perfekte at give i værtindegave eller bare, hvis du vil forkæle lidt ekstra. De smager himmelsk og så ser de flotte ud.  


Adventsgaver

Udover færdig sammensatte adventskalendere, kan du selv sammensætte adventsgaver her for at lave det helt perfekte match til den, som du gerne vil forkæle med en adventskalender.

Det kan f.eks. være:

  1. En hudpleje gaveæske med en fugtgivende ansigtscreme
  2. En lækker chokolade gaveæske
  3. En gaveæske med en plejende bodylotion og bodywash
  4. En gaveæske med en nærende håndcreme

Med dine egne sammensatte adventsgaver, er du sikker på at du får lige præcis dét du gerne vil give til den du holder af. 


Køb gaveæsker hos Med24

Hos Med24 får du lynhurtig levering. Her er løbende tilbud på gaveæsker til hende og ham, chokolade gaveæsker og mange andre ting, så du sikrer, at du får dine gaveæsker til den bedste pris. 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.