Loppemidler til kat Loppemidler til hund

Loppemidler

Godkendt af lægemiddelstyrelsen

Om du har brug for loppemiddel til hund eller kat, så har vi flere forskellige slags at vælge i mellem. Læs mere om loppemiddel her

Få styr på lopperne - læs vores artikel om lopper og bliv klogere.

Med24.dk er godkendt af Lægemiddelstyrelsen.

48 Produkt(er)

Lopper hos hunde og katte

Din hund eller kat kan nemt blive ramt af lopper, hvilket kan give stor irritation. Problemet kan hurtigt blive stort, da en voksen lopper lægger mange æg, og derfor kan det hurtigt blive til rigtig mange lopper. Dette kan medføre kløe og hudirritationer hos din hund eller kat. 

Det er oftest i sommerhalvåret, at det er værst med lopper, da æggene klækkes ved høje temperaturer. Men hvis du vil undgå lopper så vidt muligt, bør dit kæledyr behandles forebyggende året rundt, da lopper ikke kun er til om sommeren.  

Med loppemidler som Frontline, Bayvantic og Advantage Vet kan du beskytte din kat og/eller hund mod flåter, lopper, loppelarver, myg, sandfluer og almindelige stikfluer, som kan være til stor gene for dit husdyr. Er du på udkig efter et bestemt mærke af loppemidler kan du bruge "vælg mærke" funktionen.


Loppemiddel til dit kæledyr

Vi er tusindvis af katte- og hundeejere, der har kæmpet med lopperne hos vores husdyr. Og bedst som man tror, at man er fri af dem, så viser de sig igen.

En loppebekæmpelse kan tage op til et halvt år, hvis du først kommer i gang med bekæmpelsen, når dyret begynder at klø sig. På det tidspunkt har lopperne allerede skabt en pulje af æg og lavet kokoner, som først skal udvikles til voksne lopper, inden du kan komme dem til livs.

Kampen behøver dog ikke at være så svær, hvis du begynder at forebygge angrebene af lopper. Det er endda så simpelt, at du bare skal:

  1. Købe dit fortrukne loppemiddel
  2. Behandle dit kæledyr som beskrevet
  3. Sørge for at gentage denne behandling inden for det tidsrum, som brugsanvisningen beskriver

Populære loppemidler til hunde

Capstar Vet hund er et loppemiddel til hunde. Det indeholder nitenpyram, som dræber voksne lopper inden for 24 timer. Der findes både Capstar Vet hund, som kan bruges til hunde på 11-57 kg, og Capstar Vet loppemiddel hund/kat, som kan bruges af begge dyr på 1-11 kg.

”Rigtig godt produkt. Fik et mega loppeangreb, og efter to timer kunne man måle effekten. De stoppede med at klø sig,” Lyder en anmeldelse af Capstar Vet hund på vores hjemmeside. Capstar Vet hund kan med fordel bruges sammen med Program Vet, som forhindrer æg og larver i at udvikle sig til voksne. 

Advantage pour-on Vet hund anvendes til forebyggelse og behandling af loppeangreb på hunde. Advantage er et særligt effektivt loppemiddel, der virker fra første dag. Loppemiddel kommer med børnesikrede pipetter og går ikke i blodet. Med Advantage pour-on Vet kan du også finde forskellige slags alt efter dit kæledyrs vægt.

”Endelig et produkt der virker mod både flåter og lopper,” skrev en bruger på vores site og gav Advantage pour-on-vet 5 ud af 5 stjerner. 

Frontline laver flere forskellige slags, når det kommer til behandling og forebyggelse af lopper hos hunde. Frontline Pour-on Vet hund kan bruges til forebyggelse og behandling af lopper, flåter og lu. Hvorimod Frontline Combo hund også går ind og virker forebyggende på smitten til dit hunds omgivelser.   

Frontect Spot-on er til hunde giver forebyggende beskyttelse mod flyvende insekter så som myg, sandfluer og stikfluer. Frontect afviser flyvende insekter, og forhindrer dem herved i at bide. Derudover virker Frontect også forebyggende på flåter og lopper, og dræber nyankomne.  

“Frontline er en praktisk og undværlig pakke at have, uanset om det er hund eller kat man har som kæledyr i hjemmet,” Lyder en anmeldelse på Frontline Combo Vet hund 20-40 kg. 

Populære loppemidler til katte

Capstar Vet kat/hund kan bruges til både katte og hunde på 1-11 kg. Den indeholder nitenpyram, som effektivt dræber lopper indenfor 24 timer. 

“Virker rigtig godt og et super produkt. Kan kun anbefale det videre og lopperne forsvinder,” Lyder det fra en anmeldelse på vores side. 

Advantage pour-on Vet kat er et loppemiddel til katte, der anvendes til forebyggelse og behandling af loppeangreb. Loppemidlet er til behandling af katte på under 4 kg, 4 kg og derover. Til katte på under 4 kg. anvendes pipetter á 0,4 ml, mens der til katte på 4 kg eller over anvendes pipetter á 0,8 ml. En behandling forebygger et loppeangreb i 3-4 uger. 

Frontline laver, som til hunde, flere forskellige slags til katte. Frontline Pour-on Vet kan bruges forebyggende, og til allerede opstået angreb. Frontline Combo kat bruges også til disse ting, men derudover virker den også forbyggende på smitten til din kats omgivelser.

“Virker upåklageligt på mine to katte. De får en dosis hver, når der er flåter, de kommer før lopperne her,” Lyder det fra en anmeldelse på Frontline Combo kat. 


Køb loppemiddel til hund og kat

På Med24.dk har vi en række populære loppemidler, og du kan finde både til hunde og katte. Vi stræber altid på hurtig levering, og derudover har du mulighed for at opnå gratis fragt.

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.