Bayvantic Vet. til hunde - 4-10 kg

1
1
1
1
(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Bayvantic
Varenummer: 2223

Bayvantic Vet 4-10 kg. er et unikt produkt, som indeholder to ingredienser, der tilsammen har en synergistisk effekt mod flåter, lopper og myg hos hunde

Flåter: 
Bayvantic er unikt ved at have en afskrækkende effekt på flåter. Det usynlige skjold, som netop denne behandlingen danner i hele hudens fedtlag, virker som glødende kul for flåter. Når flåten kravler på hunden, vil den blive lammet og dø, oftest INDEN den når at bide og suge blod. Det skyldes stoffet permethrin som flåter reagerer på, men det er ufarligt for hunde og mennesker. Se Bayvantics film om flåter her.

Lopper:
Bayvantic har to virkningsmekanismer over for lopper. Først og fremmest en selektiv virkning på loppen og for det andet hæmmer den loppens fødeindtagelse. Det sikrer en hurtig effekt og reduceret risiko, for at hunden udvikler loppeallergi. Se Bayvantics film om lopper her.

Advarsel:
For at forhindre at katte ved et uheld bliver udsat for præparatet, bør behandlede hunde holdes væk fra katte indtil påføringsstedet er tørt, f.eks. natten over. 

Egenskaber:

  • Bayvantic kan dræbe flåter, FØR de bider, da det hindrer flåter i at bide din hund
  • Bayvantic forebygger og behandler lopper – virker både på voksne lopper og loppelarver i omgivelserne
  • Produktet har desuden en afvisende effekt over for myg, stik- og sandfluer
  • Ved at minimere risiko for bid eller stik fra parasitter, nedsættes risikoen for vektorbårne sygdomme
  • Bayvantic virker selvom hunden bliver våd
  • Er godkendt til drægtige og diegivende

Behandling/dosering hund:
1,5-4 kg: 1 pipette á 0,4 ml
4-10 kg: 1 pipette á 1,0 ml
10-25 kg: 1 pipette á 2,5 ml
25-40 kg: 1 pipette á 4,0 ml

En behandling forebygger nye loppe- og flåtangreb i 3-4 uger. Hvalpe under 7 uger bør ikke behandles. Bør ikke anvendes i tilfælde af overfølsomhed over for de aktive stoffer.

Drægtighed og diegivning:
Kan anvendes under drægtighed og laktation.

Forsigtighedsregler:
Undgå at pipettens indhold kommer i kontakt med øjne eller mund på hunden. Tillad ikke nyligt behandlede dyr at slikke på hinanden. Særlige forsigtighedsregler for den person, der administrerer præparatet: Undgå at hud, øjne og mund kommer i kontakt med præparatet. Spis, drik og ryg ikke under påføringen. Vask hænderne grundigt efter brug. Ved spild af præparatet på huden afvaskes denne straks med sæbe og vand. Personer med kendt hudoverfølsomhed kan være særligt følsomme overfor dette præparat. Hvis præparatet kommer i øjnene ved uheld, skylles de grundigt med vand. Søg straks lægehjælp og vis indlægssedlen til lægen, hvis hud- og øjenirritationer vedvarer, eller hvis præparatet ved et uheld sluges. Behandlede dyr bør omgås med forsigtighed indtil påføringsstedet er tørt (gælder især børn). Dette kan f.eks. sikres ved at behandle dyrene om aftenen. Nyligt behandlede dyr bør IKKE gives lov til at sove sammen med deres ejere/husets børn.

Bivirkninger:
I sjældne tilfælde kan ses hudreaktioner, såsom kløe, rødme og hårtab på applikationsstedet samt sløvhed. For yderligere information læs indlægssedlen.


Yderligere information:
Bayvantic® Vet. spot-on, opløsning til hund (1 ml indeholder 100 mg imidacloprid og 500 mg permethrin).

Til behandling og forebyggelse af loppe- og flåtangreb hos hund. Afskrækkende (repellerende) effekt mod flåter og myg. Kan indgå i behandling af loppeallergi. Kun til brug på huden.

Opløsningsmidlet i Bayvantic® Vet. kan forårsage pletter på visse materialer, såsom plast, læder, tekstiler og behandlede overflader. Lad derfor væsken tørre inden kontakt med disse materialer tillades.

Indhold: 4 stk. pipetter af 1,0 ml. Anvendes til hunde 4-10 kg 


Fuld tilfredshed eller pengene tilbage! 
Tryghed og fuld tilfredshed er utrolig vigtigt for både os hos Med24.dk og Bayvantic. Derfor giver Bayvantic pengene tilbage, hvis du som kunde er utilfreds med produktet. Læs mere om garantien HER.

Pligttekst Bayvantic

(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Bayvantic
Varenummer: 2223
VET lægemidler
VET lægemidler

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.