Bayvantic Vet loppe- og flåtmiddel til hunde

 Godkendt af lægemiddelstyrelsen

Med24.dk er godkendt af Lægemiddelstyrelsen.

5 Produkt(er)

Bayvantic kan faktisk dræbe flåterne, FØR de bider!

Bayvantic Vet loppemiddel til hunde forebygger og behandler angreb fra lopper og flåter samt virker afskrækkende på myg, sandfluer og stikfluer.

Du kan beskytte dig selv mod flåtbid med gummistøvler og tøj. Det er også muligt at forhindre flåten i at bide din hund ved at behandle med Bayvantic-dråberne, som er flåt-afvisende.

Ved at vælge en behandling til din hund, der forhindrer flåtbid, nedsætter du risikoen for flåtoverførte sygdomme, eks Borreliose – samtidig med at du undgår, at din hund tager flåter med hjem. Bayvantic er desuden vandafvisende, så din hund kan sagtens tage en tur i søen og stadig være beskyttet.

Opløsningen er let at påføre og forebygger nye angreb 4 uger efter påføring. Bayvantic Vet. Spot-on opløsning virker hurtigt og yder din hund hurtig lindring. Bemærk at Bayvantic Vet IKKE må anvendes på katte. Bayer Healthcare producerer også Advantage loppemiddel, som i modsætning til Bayvantic kan anvendes til både hunde og katte.

Klik her for se kategorien med alle loppemidler

Skal du have din hund med på ferie?

Vi har samlet nogle gode råd til, hvordan du får hunden rejseklar, og hvad der er vigtigt at være opmærksom på – uanset om ferien holdes på mere hjemlige breddegrader eller under sydlige himmelstrøg.

Læs de gode råd til at rejse med hundUdvalgte positive anmeldelser af Bayvantic VetAf marianne tvede Tilføjet dato: 02-04-2012
Jeg og mine 6 hunde bor lige ved skoven med rådyr myldrende omkring os, så vi er daglig udsat for rigtig mange flåter. Bayvantic er det eneste, som virkelig har vist sig effektivt mod flåterne. 100% flåtfri blir man aldrig, men næsten.

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]

Af ole thomsen Tilføjet dato: 25-06-2011
bayvantic vet er et fremragende produkt og holder min "vildhund af en sort labrodor" fri for tæger - de falder simpelthen af når den ryster sig efter en løbetur i det lange græs i "hundeskoven"

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]

Af Jannie Udengaard Tilføjet dato: 01-05-2012
Vi har brugt Bayvantic Vet til vores hunde i flere år og været forskånet for loppe og flåtangreb. Vh. Jannie

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.