Frontline

Pas godt på dine kæledyr med Frontline. Det smarte loppemiddel kan fås til både hunde og katte, så hele husstanden kan slippe af med flåter, lopper og lus. Bliv klogere på de forskellige produkter samt hvordan Frontline virker her! 

Hvad er Frontline? | Frontline Combo Vet | Front Line Pour-On | Frontline Vet Spray | Anvendelse

Frontline – effektivt loppemiddel

Frontline er en af de mest populære brands indenfor loppemidler til kæledyr på grund af deres effektive og letanvendelige produkter. I 2020 blev Frontline kåret som Året Brand 2019-2020 til de verdensomspændte World Branding Awards. Med næsten 100.000 stemmer fra dyrevenner i 38 lande på tværs af 6 kontinenter, vandt Frontline overbevisende. 

Både Frontline Combo og Frontline Pour-On indeholder fipronil, som dræber flåter, lus og lopper. Det mest avancerede produkt er Frontline Combo, som også forhindrer loppeæg i at klække samt at loppelarver videreudvikles. 

Derfor er lopper og flåter dårlige for dit kæledyr

Parasitter lever af deres værts flod og kan overføre sygdomme gennem bid. Det er derfor vigtigt, at du holder øje med dit kæledyrs pels, så du kan fjerne parasitterne. Nogle af de mest almindelige parasitter er lopper og flåter. 

Loppen er årsag til kløe og kan give loppeallergi samt bændelorm. Loppen suger blod og kan lægge op til 50 æg om dagen. Benytter du Frontline, dør de voksne lopper af den aktive ingrediens fipronil indenfor 24 timer. 

Anderledes farlige er flåter, der er verdens anden værste smittespreder – kun overgået af malariamyggen. Flåter kan overføre følgende sygdomme: 

 • Borreliose – forholdsvis sjælden
 • Anaplamose - også kendt som flåtfeber
 • TBE – forkortelse for Tick Bone Encephalitis. Sygdommen minder om hjernehindebetændelse

Finder du en flåt på dit kæledyr, kan du med fordel benytte Frontline Pet Care Flåttang. 


Frontline Combo Vet

Det avancerede produkt Frontline Combo Vet er et af de bedste loppemidler på markedet. Midlet med fipronil kommer i små pipetter, så dosering og påføring bliver nemt. Udover fipronil indeholder Frontline også (S)-methopren, som forhindrer loppelarver og -æg i at udvikle sig til nye lopper. De aktive ingredienser optages af hudens talgkirtler og frigives kontinuerligt efter behandlingen. 

Frontline Combo Vet Kat

Frontline til katte fungerer både forebyggende og akut som behandling af lopper samt flåter. Ved brug af Combo Vet Kat er katte beskyttet mod flåter i op til 2 uger og mod lopper i 4 uger. Frontline Combo Vet Kat er godkendt til drægtige og diegivende katte, ligesom det også må benyttes på killinger, som vejer mindst 1 kg og er 8 uger gammel eller ældre.  

Husk at Frontline er en vedvarende behandling, som skal gives hver 4 uge. Du finder både Frontline Combo Vet til katte med 3 eller 6 pipetter. 

Frontline Combo Vet Hund

I det store sortiment fra Frontline finder du også Frotline Combo Vet til hunde. Ligesom ved katte må du benytte Frontline på hundehvalpe over 8 uger gamle og som vejer minimum 2 kg.  

Frontline Combo fås til hunde i forskellige vægtklasser: 

 • Frontline Combo Vet Hund 2-10 kg
 • Frontline Combo Vet Hund 10-20 kg
 • Frontline Combo Vet Hund 20-40 kg
 • Frontline Combo Vet Hund Over 40 kg

Til hunde med en kropsvægt på mere end 60kg påføres 2 pipetter Frontline Pour on Large Dog (20-40kg). 


Hvad er forskellen på Combo Vet og Pour-On?

Det kan være svært at navigere i det store udvalg af Frontlines produkter. Frontline Combo Vet og Frontline Pour-On kan virke som meget ens produkter, hvor anvendelse og virkning næsten er identisk. 

Begge dræber lopper og flåter på kæledyret, men Combo Vet tager behandlingen skridtet videre: Dette middel hindrer også loppeæg i at klække og bo i dit hjem, samtidig med det også stopper loppelavernes videreudvikling til pupper. 


Frontline Vet Spray

Frontline Vet Spray er perfekt til behandling og forebyggelse af lopper og flåter hos mindre dyr. Her bruges 2-4 pump pr. kg og produktet kan benyttes til både hund og kat. Det smarte ved denne spray fra Frontline er, at den må anvendes til hvalpe og killinger, fra de er 2 dage gamle. På den måde kan du beskytte dine kæledyr mod parasitter helt fra start.  


Hvordan bruger jeg Frontline?

 • Påfør Frontline om aftenen, så loppemidlet får tid til at tørre natten over
 • Vask hænder efter påføring eller ved berøring af kæledyret
 • Brug kun Frontline på tør pels. For at opnå den bedste effekt bør dyret ikke komme i bad de efterfølgende 48 timer efter behandling
 • Påfør Frontline i dyrets nakke, hvor det ikke kan slikke og vaske sig
 • For at opretholde effekten skal du gentage behandlingen hver fjerde uge

Husk at benytte det rette præparat til dit kæledyr. Styrken i Frontline er forskelligt, så det passer til hhv. kat og hund. Derudover er det vigtigt, at du ikke bruger Frontline på din kanin. 


Hvor ofte må man bruge Frontline?

Du skal bruge Frontline hver fjerde uge. Der forelægger ikke nogen undersøgelse af, hvad der sker, hvis du behandler oftere. Kontakt derfor altid din dyrelæge, hvis du gerne vil behandle oftere end hver 4. uge. 

pil til toppen med24

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?