Loppemidler

Med loppemidler som Frontline, Bayvantic, Prac-tic og Advantage Vet kan du beskytte din kat og/eller hund mod flåter, lopper, loppelarver, myg, sandfluer og almindelige stikfluer, som kan være til stor gene for dit husdyr. Er du på udkig efter et bestemt mærke af loppemidler kan du bruge "vælg mærke" funktionen. Se også kosttilskud og plejeprodukter til din hund eller kat. 

Med24.dk er godkendt af Lægemiddelstyrelsen.

Loppemiddel til katte og hunde

Vi er tusindvis af katte- og hundeejere, der har kæmpet med lopperne hos vores husdyr. Og bedst som man tror, at man er fri af dem, så viser de sig igen.

En loppebekæmpelse kan tage op til et halvt år, hvis du først kommer i gang med bekæmpelsen, når dyret begynder at klø sig. På det tidspunkt har lopperne allerede skabt en pulje af æg og lavet kokoner, som først skal udvikles til voksne lopper, inden du kan komme dem til livs.

Men flere undersøgelser viser, at kampen ikke behøver at være så svær. I grunden er en konklusion på en længere undersøgelse af, hvordan man kommer af med de små irriterende bæster såre simpelt:
1. Køb et loppemiddel
2. Put det på husdyret som beskrevet
3. Sørge for at gentage denne behandling inden for det tidsrum, som brugsanvisningen beskriver.

På Med24.dk har vi en række populære loppemidler, der både er specielt rettet mod hunde og katte og begge dyr.

Advantage pour-on Vet er et loppemiddel til katte, der anvendes til forebyggelse og behandling af loppeangreb. Loppemiddel er til behandling af katte på under 4 kg, 4 kg og derover. Til katte på under 4 kg. anvendes pipetter á 0,4 ml, mens der til katte på 4 kg eller over anvendes pipetter á 0,8 ml. En behandling forebygger et loppeangreb i 3-4 uger.

Capstar Vet hund er et loppemiddel til hunde. Det indeholder nitenpyram, som dræber voksne lopper inden for 24 timer. ”Rigtig godt produkt. Fik et mega loppeangreb, og efter to timer kunne man måle effekten. De stoppede med at klø sig,” lyder en anmeldelse  af Capstar Vet hund på vores hjemmeside. Capstar Vet hund kan med fordel bruges sammen med Program Vet, som forhindrer æg og larver i at udvikle sig til voksne.

Frontline Combo er et loppemiddel, der behandler loppemiddel til katte. Og ikke nok med at frontline behandler loppeangreb, så beskytter det også kattens pels mod nye angreb i op til 24 timer. ”Virker upåklageligt på mine to katte,” skriver Helle Froberg og kvitterer med fem ud af fem stjerner på vores site. Frontline stopper samtidig formeringen af æg, larver og pupper i 4 uger. Pakken indeholder 6 pipetter á 0,5 ml.  

Advantage pour-on vet anvendes til forebyggelse og behandling loppeangreb på hunde. Advantage er et særligt effektivt loppemiddel, der virker fra første dag. Loppemiddel kommer med børnesikrede pipetter og går ikke i blodet. ”Endelig et produkt der virker mod både flåter og lopper,” skrev en bruger på vores site og gav Advantage pour-on-vet 5 ud af 5 stjerner.

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?