Accu-Chek

Som diabetiker er det vigtigt at have styr på dit blodsukker. Dette gøres nemmest ved hjælp af en lille dråbe blod og et blodsukkerapparat. Du kan se udvalget af blodsukkerapparater fra Accu-Chek her. 

Roche Diabetes Care | Blodsukkerapparter | Teststrimler og lancetterProfessionel vejledning 

12 Produkt(er)

Roche Diabetes Care

I mere end 40 år har Roche Diabetes Care, under varemærket Accu-Chek, arbejdet for, at personer med diabetes kan leve et så aktivt og frit liv som muligt. Som pionerer inden for udvikling af systemer til overvågning af blodglukose, har Roche Diabtes Care udviklet en lang række effektive og innovative produkter til både diabetikere og sundhedssektoren. I dag er de en af verdens største leverandører af blodsukkermåleudstyr til kontrol af diabetes i Danmark. Du kan derfor føle dig tryg, når du som diabetiker køber et Accu-Chek produkt. De har nemlig både detaljerede brugsanvisninger til deres blodsukkermålere og udførlige videoer, som kan hjælpe dig med din måling. 


Blodsukkerapparter fra Accu-Chek

I Accu-Chek sortimentet finder du mange, gode blodsukkerapparter til måling af blodsukker. Du kan blive klogere på de enkelte blodsukkerapparter her, så du kan købe det apparat, der passer til dig. 

Accu-Chek Guide blodsukkerappart startsæt

Den smarte startpakke fra Accu-Chek indeholder alt, hvad du skal brug, når du skal starte med at holde styr på dit blodsukker. Du får både Guide blodsukkermåler med tilhørende etui og teststrimler samt FastClix fingerprikker med tilhørende FastClix lancetter. Der følger desuden en dansk brugervejledning med og 2 batterier.  

Designet er diskret og blodsukkermåleren behøver kun en lille dråbe blod for at bestemme dit blodsukker. Den er nem at have med i tasken, og du kan trådløst overføre resultaterne af din blodmåling til din mobiltelefon via appen Accu-Chek Connect.  

Accu-Chek Mobile blodsukkermåler

Den smarte Accu-Chek Mobile blodsukkermåler er perfekt til dig, som er i insulinbehandling og ofte måler blodsukker. Den smarte testkassette sørger for, at du bliver helt fri for teststrimler og dermed ikke skaber noget affald ved brug. En kassette holder 90 dage og du kan købe en ny, separat Mobile FastClix Testkassete, når du er løbet tør. 


Teststrimler og lancetter

Aviva teststrimlerne fra Accu-Chek passer til alle Aviva blodsukkerapparter, så du som diabetiker nemt kan tjekke dit blodsukker.  Bruger du derimod Guide blodsukkerappartet, skal du bruge disse Guide teststrimler

Har du en Accu-Chek FastClix fingerprikker, kan du købe de smarte lancetter til. Du kan også bruge lancetterne til Aviva-modellernes blodsukkermåler. Lancetterne er lavet i engangsmateriale, hvorfor det anbefales at bruge hver lancet én gang.  


Bliv klogere på diabetes og blodsukker hos Med24.dk

I vores artikelunivers kan du finde meget mere om blodsukker i vores kategori af samme navn. Vores uddannede farmakonomer har bl.a. skrevet om gode råd til et stabilt blodsukker og hvordan du nemt måler dit blodsukker. Har du spørgsmål i forbindelse med køb af et blodsukkerapparat fra Accu-Chek, kan du få gratis, professionel vejledning af dem. Du kan møde alle vores eksperter her. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.