Kundeservice
0 varer
Kurv
Accu-Chek Aviva Teststrimler - 50stk
Accu-Chek Aviva Teststrimler - 50stk

Accu-Chek Aviva Teststrimler - 50 stk

309,95 DKK
-21%
390,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(3)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Anmeldelser

I denne pakning får du 50 teststrimler til Accu-Chek Aviva, Aviva Nano, Aviva Combo og Aviva Expert blodsukkerapparater

Teststrimlerne til Accu-Chek Aviva er utroligt nemmme at tilføre blod. Der skal kun anvendes 0,6 µl blod, og så snart teststrimlens kant rører bloddråben, suges prøven meget hurtigt op.

Teststrimlen kunne sagtens laves mindre, men Accu-Chek har valgt at bibeholde en stor teststrimmel, så den er nem at håndtere. Teststrimlen kan også berøres overalt uden, at det påvirker målingen.
 
Accu-Chek Aviva teststrimlerne opbevares i en beholder, der er nem både at åbne og lukke. Beholderen er coated med tørrestof på hele indersiden, og dette beskytter teststrimlerne mod fugt. Teststrimlerne holder til den påtrykte udløbsdato, også efter at beholderener åbnet og taget i brug.

Fremover vil der ikke længere være den sorte aktiveringschip i æskerne. Hvis du har mistet din sorte chip eller på anden måde mangler denne, så kan du rette henvendelse til Accu-chek på telefon 3637 9130.

Når chippen én gang er sat i, skal den aldrig udskiftes igen. Denne permanente udskiftning sparer tid og gør blodsukkermåling enklere og hurtigere.


Varenummer: 953

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af Michael Nielsen - 02-12-2013 
Købte her for et par uger siden en pakke med 50 styk Accu Chek teststrimler og er meget tilfreds med dem. De virker helt som de skal og er nemme at bruge. Fik dem leveret allerede dagen efter jeg havde bestilt så ingen klager herfra.
Af Hans Peter Madsen - 27-09-2013 
Produktet er der jo ikke så meget at sige til - det er både velkendt og velfungerende. Så i stedet her en klar anbefaling Med24.dk for lynhurtig ekspedition! Det virker bare!
Af Else Jacobsen - 13-08-2013 
Er rigtig godt tilfreds med produktet, hurtig levering og god information om hvornår man modtager sine varer. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Med24.dk. Kan helt sikkert anbefales til andre.
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832