Blodsukkermåler Teststrimler Lancetter Fingerprikker Øvrigt tilbehør

Blodsukkermåling - diabetes

Det er meget enkelt at foretage en blodsukkermåling - Alt du behøver er en blodsukkermåler, en fingerprikker og teststrimler. Hos Med24.dk finder du alt til måling af dit blodsukker, så du på få sekunder kan aflæse din blodsukkerværdi. Hop ned og læs mere om vores blodsukkermålere.

Læs også: Blodsukker | Gode råd til stabilt blodsukker | Sådan måler du dit blodsukker

55 Produkt(er)

Hvad er blodsukker?

Blodsukker betyder blodets indhold af glukose. Kroppen omdanner glukose og kulhydrater til energi. Du finder netop disse kulhydrater i meget af vores mad. B.la. pasta, ris og kartofler. Efter kulhydraterne er  bliver fordøjet i kroppen, bliver de optaget gennem slimhinderne i tyndtarmen. På den måde kommer glukosen ind i blodbanerne og påvirker blodsukkeret i vores blod.

Musklerne bruger glukosen som brændstof og bidrager til musklernes normale funktion. Især vores hjerne er afhængig af et normalt fingerende blodsukker, for at kunne dække sit energibehov.


Hvad er normalt blodsukker?

Dit blodsukker stiger, alt efter hvad du spiser. Dit blodsukker vil være lavest om morgenen og højest kort tid efter du har spist et måltid. Det er derfor vigtigt at du måler dit blodsukker på samme tid hver dag, så du er sikker på et korrekt resultat.

Der findes flere årsager til blandt andet højt blodsukker. Men ofte er det folk med sukkersyge/diabetes, der har et permanent problem med højt blodsukker. Også lavt blodsukker ses i forbindelse med sukkersyge. Underernæring og alkoholforgiftning kan også være grunde til for lavt blodsukker.

Dit blodsukker bør ligge på 4-7 mmol/L., hvis ikke du har spist inden for de sidste 6 timer. En halv time efter du har spist bør dine blodsukker tal ligge på ca. 10 mmol/L.

Blodsukkermåling giver dig en god viden om hvordan forskellige situationer påvirker dit blodsukker - f.eks. i forbindelse med motion, indtagelse af mad, etc. Blodsukkermåling er således et vigtigt redskab med henblik på at styre din diabetes.


Vælg den bedste blodsukkermåler

Alle der hver dag lever med diabetes eller kender nogen, der gør, ved, at diabetes ikke er en let sygdom at leve med. Derfor hilser vi også alle tiltag velkomne, som kan gøre hverdagen med sygdommen nemmere. Accu-Chek er ét af de produktbrands, der netop har gjort til deres speciale, at gøre livet som diabeter lidt lettere. Accu-Chek er således én af de førende produktbrands indenfor blodsukkermåling, og deres produkter er skabt med det fokus, at livet som diabeter skal være mere overskueligt og nemmere.

Med produkter fra Accu-Chek bliver det både nemmere at tage selve blodmålingerne, ligesom du også har nemmere ved at danne dig overblik over dine blodmålinger.

Således har Accu-Chek udviklet diverse blodsukkermåler, der let og enkelt kan måle dit blodsukker.

Hos med24.dk ser vi det også som én af vores fineste opgaver at gøre livet nemmere for vores kunder – om de lider af diabetes eller ej – og vi er derfor både stolte og glade over at kunne præsentere produkter fra Accu-Chek.

I nedenstående kan du læse om nogle af vores favoritter til blodsukkermåler fra Accu-Chek, mens du også kan finde hele paletten af produkter her.

Teststrimler
Teststrimler fra Accu-Chek Aviva er en nem måde at måle dit blodsukker på. Der skal kun anvendes en lille dråbe blod, og så snart teststrimlens kant kommer i kontakt med dråben, suges prøven hurtigt op. Accu-Chek har med vilje holdt teststrimlerne brede, så de er nemmere at håndtere, uden det har indvirkningen på selve målingen. Teststrimlerne skal opbevares i en beholder, der er nem at lukke og åbne, mens indersiden skal være foret med tørrestof, så der beskyttes mod fugt. Husk altid at hold øje med teststrimlerens udløbsdato.


Accu-Chek Mobile
Med Accu-Chek Mobile er du fri for teststrimler. Accu-Chek Mobile blodsukkermåler bruger en testkassette med 50 test, hvilket betyder, at du undgår affald efter hver måling. Accu-Chek mobile er primært henvendt til folk, som er i insulinbehandling og derfor er nødsaget til at teste ofte. Ligesom med Avia Nano er det igen muligt at skabe sig et overblik med overførsel af data til PC fra det USB kabel, der følger med.Se her hvordan du måler dit blodsukker

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.