Blodsukkermåling

Blodsukkermåling - diabetes

Gør livet med diabetes nemmere


Alle der hver dag lever med diabetes eller kender nogen, der gør, ved, at diabetes ikke er en let sygdom at leve med. Derfor hilser vi også alle tiltag velkomne, som kan gøre hverdagen med sygdommen nemmere. Accu-Chek er ét af de produktbrands, der netop har gjort til deres speciale, at gøre livet som diabeter lidt lettere. Accu-Chek er således én af de førende produktbrands indenfor blodsukkermåling, og deres produkter er skabt med det fokus, at livet som diabeter skal være mere overskueligt og nemmere. 

Med produkter fra Accu-Chek bliver det både nemmere at tage selve blodmålingerne, ligesom du også har nemmere ved at danne dig overblik over dine blodmålinger.

Således har Accu-Chek udviklet diverse blodsukkermåler, der let og enkelt kan måle dit blodsukker.

Hos med24.dk ser vi det også som én af vores fineste opgaver at gøre livet nemmere for vores kunder – om de lider af diabetes eller ej – og vi er derfor både stolte og glade over at kunne præsentere produkter fra Accu-Chek.

I nedenstående kan du læse om nogle af vores favoritter til blodsukkermåler fra Accu-Chek, mens du også kan finde hele paletten af produkter her.

Teststrimler
Teststrimler fra Accu-Chek Aviva er en nem måde at måle dit blodsukker på. Der skal kun anvendes en lille dråbe blod, og så snart teststrimlens kant kommer i kontakt med dråben, suges prøven hurtigt op. Accu-Chek har med vilje holdt teststrimlerne brede, så de er nemmere at håndtere, uden det har indvirkningen på selve målingen. Teststrimlerne skal opbevares i en beholder, der er nem at lukke og åbne, mens indersiden skal være foret med tørrestof, så der beskyttes mod fugt. Husk altid at hold øje med teststrimlerens udløbsdato. 

En anden populær model indenfor teststrimler er Accu-Chek Compact, der med plasmakalibrerede teststrimler kan måle blodsukkeret, hvis det ligger i området fra 0,6-33,3 mmol/l

Aviva Nano
Accu-Chek Aviva Nano er en anden populær blodsukkermåler. Med sin lille størrelse og diskrete design er den populær blandt diabeterne. Også fordi der kun behøves en lille bloddråbe, når du skal lave en præcis måling af dit blodsukker. Udover fingrespidserne, kan du måle i underarmen, håndfladen, overarmen, låret og læggen. Samtidig er det muligt at overføre dataen fra målingerne til din PC, så du kan få overblik over dine blodsukkermålinger. Avia Nano er på mange måder en blodsukkermålers svar på en smarthphone, for Aviva Nano vil automatisk hjælpe dig med at huske på, hvornår du skal tage den næste blodsukkermåling. Efter hvert måltid får du således en påmindelse om at måle, ligesom Aviva Nano også minder dig om at måle 1 til 2 timer efter det markerede resultat. Samtidig forhindrer Avia Nano’s sikkerhedschip brugen af beskadiget teststrimler. 

Accu-Chek Mobile
Med Accu-Chek Mobile er du fri for teststrimler. Accu-Chek Mobile blodsukkermåler bruger en testkassette med 50 test, hvilket betyder, at du undgår affald efter hver måling. Accu-Chek mobile er primært henvendt til folk, som er i insulinbehandling og derfor er nødsaget til at teste ofte. Ligesom med Avia Nano er det igen muligt at skabe sig et overblik med overførsel af data til PC fra det USB kabel, der følger med.

Fri fragt over 499 kr.

Med GLS/DAO PakkeShop

14 dages returret

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.