Kundeservice
0 varer
Kurv

Blodsukkermåling - diabetes

BlodsukkermålingDet er meget enkelt at foretage en blodsukkermåling. Alt du behøver er en blodsukkermåler, en fingerprikker og teststrimler. Blodsukkermåling foregår ved at du påfører en bloddråbe på en teststrimmel og fører denne teststrimmel ind i din blodsukkermåler. Blodsukkermålingen er herefter i gang og efter få sekunder kan du aflæse din blodsukkerværdi på blodsukkermåleren. Blodsukkermåling giver dig en god viden om hvordan forskellige situationer påvirker dit blodsukker - f.eks. i forbindelse med motion, indtagelse af mad, etc. Blodsukkermåling er således et vigtigt redskab med henblik på at styre din diabetes.
Kategorier

Populære produkter

Gør livet med diabetes nemmere


Alle der hver dag lever med diabetes eller kender nogen, der gør, ved, at diabetes ikke er en let sygdom at leve med. Derfor hilser vi også alle tiltag velkomne, som kan gøre hverdagen med sygdommen nemmere. Accu-Chek er ét af de produktbrands, der netop har gjort til deres speciale, at gøre livet som diabeter lidt lettere. Accu-Chek er således én af de førende produktbrands indenfor blodsukkermåling, og deres produkter er skabt med det fokus, at livet som diabeter skal være mere overskueligt og nemmere. 

Med produkter fra Accu-Chek bliver det både nemmere at tage selve blodmålingerne, ligesom du også har nemmere ved at danne dig overblik over dine blodmålinger.

Således har Accu-Chek udviklet diverse blodsukkermåler, der let og enkelt kan måle dit blodsukker.

Hos med24.dk ser vi det også som én af vores fineste opgaver at gøre livet nemmere for vores kunder – om de lider af diabetes eller ej – og vi er derfor både stolte og glade over at kunne præsentere produkter fra Accu-Chek.

I nedenstående kan du læse om nogle af vores favoritter til blodsukkermåler fra Accu-Chek, mens du også kan finde hele paletten af produkter her.

Teststrimler
Teststrimler fra Accu-Chek Aviva er en nem måde at måle dit blodsukker på. Der skal kun anvendes en lille dråbe blod, og så snart teststrimlens kant kommer i kontakt med dråben, suges prøven hurtigt op. Accu-Chek har med vilje holdt teststrimlerne brede, så de er nemmere at håndtere, uden det har indvirkningen på selve målingen. Teststrimlerne skal opbevares i en beholder, der er nem at lukke og åbne, mens indersiden skal være foret med tørrestof, så der beskyttes mod fugt. Husk altid at hold øje med teststrimlerens udløbsdato. 

En anden populær model indenfor teststrimler er Accu-Chek Compact, der med plasmakalibrerede teststrimler kan måle blodsukkeret, hvis det ligger i området fra 0,6-33,3 mmol/l

Aviva Nano
Accu-Chek Aviva Nano er en anden populær blodsukkermåler. Med sin lille størrelse og diskrete design er den populær blandt diabeterne. Også fordi der kun behøves en lille bloddråbe, når du skal lave en præcis måling af dit blodsukker. Udover fingrespidserne, kan du måle i underarmen, håndfladen, overarmen, låret og læggen. Samtidig er det muligt at overføre dataen fra målingerne til din PC, så du kan få overblik over dine blodsukkermålinger. Avia Nano er på mange måder en blodsukkermålers svar på en smarthphone, for Aviva Nano vil automatisk hjælpe dig med at huske på, hvornår du skal tage den næste blodsukkermåling. Efter hvert måltid får du således en påmindelse om at måle, ligesom Aviva Nano også minder dig om at måle 1 til 2 timer efter det markerede resultat. Samtidig forhindrer Avia Nano’s sikkerhedschip brugen af beskadiget teststrimler. 

Accu-Chek Mobile
Med Accu-Chek Mobile er du fri for teststrimler. Accu-Chek Mobile blodsukkermåler bruger en testkassette med 50 test, hvilket betyder, at du undgår affald efter hver måling. Accu-Chek mobile er primært henvendt til folk, som er i insulinbehandling og derfor er nødsaget til at teste ofte. Ligesom med Avia Nano er det igen muligt at skabe sig et overblik med overførsel af data til PC fra det USB kabel, der følger med.
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832