Australian Bodycare intim Wash - 200 ml.

Australian Bodycare intim Wash - 200 ml.
Varenummer: 35597

Australian Bodycare Intim Wash til god hygiejne

Intimområdet er ekstra udsat for bakterier, og derfor kræver det ekstra god hygiejne at holde det friskt og rent. Hvis du intimbarberer dig, er det desuden særligt vigtigt, at du holder området fri for bakterier, inden du svinger barberhøvlen. Bakterier og barbering er nemlig en kombination, der kan give røde og irriterende barberknopper.
 
Intim Wash indeholder naturlige ingredienser, som effektivt hjælper med at holde bakterierne i skak. Australsk Tea Tree Oil har unikke antibakterielle egenskaber og er derfor afgørende for at holde området rent, ligesom olien virker beroligende og lindrende på huden. Sammen med et højt indhold af C-vitamin fra kakadueblomme styrkes hudens naturlige forsvar mod bakterier, så du får et friskt intimmiljø og mindsker risikoen for røde barberknopper.

Med Intim Wash kan du holde den gode hygiejne og pleje af intimområdet på en skånsom og samtidig effektiv måde.

Intim Wash er dermatologisk testet, så du er sikker på at få et hudvenligt produkt, der ikke irriterer den sarte hud unødigt.

Anvendelse af Australian Bodycare Intim Wash:

Vask grundigt intimområdet med en lille mængde af den milde sæbe – og brug gerne Intim Wash som din daglige pleje. Påfør sæben og vask ekstra omhyggeligt inden barbering, så du er sikker på at få renset bakterier effektivt væk. Husk dog ikke at overvaske den intime zone med flere vaske dagligt.


Indhold: 200 ml.

Ingredienser:

Vand, Disodium Cocoamphodiacetate, Mælkesyre, Disodium Cocoyl Glutamate, Glycerin, Natrium chlorid, Glyceryl Laurate, Sodium Glycolate, Isoamyl Laurate, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, 4-Terpineol, Chondrus Crispus Powder, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Isopropylalkohol, Tocopherol, Xanthan gummi

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Intimsæbe

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.