Urtekram Food

173 Produkt(er)

Bredt udvalg af fødevarer fra Urtekram

Udover at tage hånd om din krop med Urtekram Beauty, tilbyder Urtekram også et væld af lækre, velsmagende og økologiske kolonialvarer, hvoraf de fleste er økologisk certificeret. Størstedelen af produkterne er desuden rettet mod veganere, vegetarer og personer med fx gluten- eller laktoseallergi. 

Kort om Urtekram

Urtekram blev grundlagt tilbage i 1972 i København. Urtekram International A/S er i dag placeret i Mariager, hvor deres passion for at hjælpe alle til et sundere liv stadig er et bærende element for brandet.

Urtekram markedsfører et hav af økologisk certificerede plejeprodukter og fødevarer i kolonial- og frostkategorien, hvoraf du finder et bredt udvalg til særligt gode priser her hos Med24.dk. Deres eksklusive og fantastiske varer sælges endog i mere end 36 lande verden over!

Urtekram kan sit kram
Selve navnet urtekram er udsprunget fra den gamle betegnelse for en krydderforhandler (urtekræmmer). Urtekram er da også uden tvivl en kræmmer, der kan sit kram. Om end det gælder smag, kvalitet, din sundhed eller verdens fremtid er brandet med hele vejen.

Økologi, bæredygtighed, dyr, miljøet og ikke mindst dig er netop Urtekrams største mærkesager. Ethvert produkt er herfor skabt med de bedste og sundeste intentioner og ud fra de sikre processer, der passer bedst på os alle.  

Fødevarer fra Urtekram

Urtekram produkterne er uden tvivl en sikker vinder blandt dets mange forbrugere - Særligt dem, som altid har miljøet for øje.

I fødevarekategorien finder du masser af spændende og lækre produkter fra Urtekram. Vi har et stort udvalg af Urtekram krydderier, diverse frø, bønner og linser, grødblandinger, snacks og alt tænkeligt til bagning. På verdensplan er mange særligt fan af Urtekram mysli, peanutbutter og olivenolie!

De største favoritter

Hos Med24.dk er kunderne derimod helt vilde med:
Urtekram Vaniljepulver. Den højtelskede klassiker er anvendt i mange former for bagværk. Dens smag og duft af vanilje er både sød og dyb, men består udelukkende af rene og fine korn fra vanilje og er derfor uden tilsat sukker eller fyld.   

Urtekram Kokosolie er et åbenlyst og fantastisk alternativt til smør eller olie.
Kernesund familie og Sundhedsrevolutionen anbefaler blandt andet kokosolie i madlavningen, og det har gjort, at flere og flere har fået øjnene op for det fantastiske produkt. Urtekram kokosolie kan både fås som smagsneutral eller med en mild smag og en duft, der gør den god til de fleste varme retter.  

Urtekram Æblecidereddike. En delikat sødme og syrlig karakter fra æble er skabt i en perfekt kombination med eddikesyre i denne æblecidereddike fra Urtekram. Man kan anvende den unikke eddike til madlavningen lige såvel som huden. Du kan med stor fordel læse om æblecidereddikens mange egenskaber her.

Urtekram Majsmel Fuldkorn. Majsmel er perfekt til mange former for bagværk - især den glutenfri af slagsen. Det har både en karakteristisk farve, sødme og højt fiberindhold at byde på. Urtekram majsmel er udvundet af økologiske, hele majskerner.

Urtekram Kokossukker er udvundet fra kokospalmens blomster, som indeholder meget fint nektar, der kan koges ind til sukker. Den velsmagende og søde kokossukker læner sig meget op ad mørkt rørsukker og kan anvendes til alt, det du ønsker at give et lækkert strejf af sødme.  
Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.