Kreatin

Hos med24.dk har vi løbende gode tilbud på kreatin. Kreatin er et naturligt forekommende stof, der især findes i vores muskler. Kreatin spiller en central rolle i kroppens evne til af fremstille ATP (adenosin trifosfat). ATP er den cellulære energi komponent musklerne anvender ved sammentrækning. Undersøgelser har dokumenteret, at kreatin kan forøge præstationsevnen under gentagne kortvarige, maksimale arbejdsperioder udført enten i form af cykelarbejde, sprintløb, hop eller styrketræning. Læs mere om kreatin.

Hvad er kreatin?

Kreatin er et vigtigt stof i menneskets organisme. Kreatin er et naturligt forekommende stof, der især findes i vores muskler. Kreatin findes i dyrekød og i fisk og herudover dannes kreatin naturligt i kroppen, hvor den udskilles via nyren til urinen.

Undersøgelser har dokumenteret, at kreatin kan forøge præstationsevnen under gentagne kortvarige, maksimale arbejdsperioder udført enten i form af cykelarbejde, sprintløb, hop eller styrketræning. Undersøgelserne har ikke påvist at kreatin har en tilsvarende effekt ved længerevarende arbejdsintervaller, men det er på den anden side heller ikke udelukket.

Styrketræning er præget af korte og intense træningsintervaller og kreatin har da også her vist sig at kunne forstærke den fysiologiske effekt af træningen væsentligt. Når kreatin indtagelse kombineres med styrketræning/bodybuilding over et 10-12 ugers forløb har undersøgelser vist, at der sker en øget stigning) i maksimal muskelstyrke, kropsvægt og fedtfri vægt medens fedtprocent og fedtmængde forbliver uændret for både mænd og kvinder (sammenlignet med træning uden kreatin). Det er ikke påvist, at indtagelse af kreatin har nogen lignende effekt, hvis det ikke kombineres med træning.
 
For så vidt angår bivirkninger har der været mange undersøgelser på såvel mennesker som dyr, uden at der har kunnet påvises bivirkninger ved kreatin som kosttilskud. Det kan dog ikke konkluderes, er der ikke er nogen sundhedsrisiko ved indtagelse af kreatin, da (eventuelle) bivirkningerne ved langtidsbrug endnu ikke er endeligt fastlagte. Indtagelse af den anbefalede daglige dosis af det enkelte kosttilskud kan under alle omstændigheder ikke anbefales.

Kreatin kan købes som pulver, som let kan opløses i vand eller andre væsker, eller i pilleform.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.