Elektrolytter og salte

Elektrolytter er særligt vigtige, når du træner eller konkurrerer i længere tid. De er ligeledes vigtige når du skal præstere under varme forhold, hvor du sveder meget. Elektrolytter er således med til at opretholde væskebalancen og en normal muskelfunktion, således at kramper mm undgås. Elektrolytterne stimulerer optagelsen af vand i tyndtarmen, opretholder væskebalancen i blodet og fremmer lysten til at drikke.
Med24.dk har et stort udvalg af salte og elektrolytter til billige priser.

Elektrolytter er meget anvendt blandt elite sportsfolk og særligt indenfor triathlon, løb og cykling hvor kroppen skal arbejde i længere tid.

Elektrolytter er kroppens næringssalte. De væsentligste er natrium (Na+), kalium (K+), magnesium (Mg2+) og klorid (Cl-).
Elektrolytterne er vigtige for at cellerne i kroppen kan fungere optimalt og for at opretholde en normal syre-base-balance. Det er derfor de er så vigtige for dig der træner under varme forhold eller i længere tid. De kan her være med til at sikre at dine muskler fortsat kan arbejde optimalt. Uden tilførsel af elektrolytter (og væske) risikerer du, at din præstation vil blive påvirket negativt og i værste fald at dine muskler vil gå i kramper.

Under f.eks. en ironman eller et marathon vil det kunne påvirke præstationen væsentligt, hvis kroppen ikke får tilført den rette mængde elektrolytter, energi og væske.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.