Silicea Mave-Tarm

Medicinsk udstyr CE 0297 godkendt til behandling af akutte og kroniske mave-tarmproblemer. 

Kender du til akutte eller kroniske maveproblemer? Halsbrand, diarré eller ondt i maven? Så kan det være en idé at prøve Silicea Mave-Tarm. Produktet indeholder kiselgel, og kan afhjælpe mange forskellige maveproblemer, på grund de egenskaber kisel har. Silicea Mave-Tarm er helt naturligt, og indeholder ikke konserveringsmiddel.

Læs mere om Silicea Mave-Tarm her:

5 Produkt(er)

Få hjælp til at lindre og afhjælpe maveproblemer

Silicea Mave-Tarm kan hjælpe ved mange typer af maveproblemer. Det skyldes kiselgelens evne til at binde fx generende tarmluft, toxiner og for meget mavesyre. Disse ”substanser” er ofte skyld i maveproblemer. Kiselgelen kan også lægge sig som et beskyttende lag på tarmslimhinden, og lægge låg på maveindholdet, så mavesyren ikke løber op i halsen, som det er tilfældet ved halsbrand og sure opstød. Nok om det tekniske.

Silicea Mave-Tarm fås på flaske, som du selv doserer via indlagt måleske. Det fås også i praktiske doseringsposer, hvor man drikker kiselgelen direkte fra den lille pose – disse kaldes Silicea Mave-Tarm Direkt. Ofte kan det være smart at købe begge dele, så du kan bruge af flasken, når du er hjemme (skal være på køl efter åbning) og have doseringsposerne med dig, når du skal ud. Hvis dine problemer kun opstår ind i mellem og kort tid ad gangen, anbefaler vi Silicea Mave-Tarm Direkt, fordi der er begrænset holdbarhed på flasken, når den først er åbnet. Du kan få Direkt med 6, 15 eller 30 doseringsposer. Flaskeudgaven fås med 200 ml og 500 ml.

Indholdet i flaske og doseringsposer er helt det samme – og er lige velegnede til alle maveproblemer, det er godkendt til.

Brugen af Silicea Mave-Tarm skal ikke erstatte lægebesøg.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.