Silicea Mave-Tarm DIREKT - 30 x 15 ml

1
1
1
Se alle produkter fra Silicea Mave-Tarm & Octean
Varenummer: 19586

Oppustet mave eller diarré?

Kender du til oppustet mave og/ eller diarré, som kommer næsten ud af det blå? Så er det selvfølgelig en god idé at gå til lægen, men samtidig kan du sikkert have glæde af at prøve Silicea Mave-Tarm gel.

Det er en helt naturlig kiselgel, der er skånsom for mave og tarm, og som kan afhjælpe mange slags maveproblemer og hjælpe med at genoprette den naturlige balance i maven.

Det binder tarmgasser og adsorberer væske ved diarré. Silicea Mave-Tarm gel har en unik evne til at binde uønskede substanser og udskille dem naturligt med afføringen. Denne evne gør Silicea Mave-Tarm gelen velegnet til behandling af både oppustet mave, diarré og irritabel tyktarm (IBS), men også andre maveproblemer som halsbrand og kvalme. Det virker relativt hurtigt på mange maveproblemer og afhjælper fx halsbrand på få minutter. Kan også ofte afhjælpe oppustet mave og diarré inden for kort tid.

Silicea Mave-Tarm gel vil desuden lægge sig som en tyndt beskyttende lag på mave-tarmslimhinden. Denne egenskab gør produktet velegnet, hvis du lider af irritabel tyktarm eller andre kroniske maveproblemer, da regelmæssig brug kan give mavetarmslimhinden ro til at hele op.

Førstehjælp ved akutte maveproblemer

Silicea Mave-Tarm DIREKT leveres i praktiske dosisposer, der er gode at have med i tasken, så hjælpen er lige ved hånden, hvis du oplever akutte problemer. Silicea Mave-Tarm gel kan også købes på flaske.

Mange foretrækker at bruge af flasken, når de er hjemme og have dosisposerne med, når de er ude.

Find alle produkterne fra Silicea Mave-Tarm lige her!

Dosering og anvendelse:

Silicea Mave-Tarm DIREKT er et medicinsk produkt, der er klinisk dokumenteret og godkendt til behandling af maveproblemer som ondt i maven, halsbrand, oppustethed, kvalme, diarré, opkastning, irriteret tyktarm (IBS).

Dosering afhænger af symptomer og fremgår af indlægssedlen. Læs indlægssedlen grundigt før brug.


Indhold:
30 x 15 ml

Ingredienser:

Kiseldioxid, Aqua, Ilt

Se alle produkter fra Silicea Mave-Tarm & Octean
Varenummer: 19586

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.