Silicea Mave-Tarm Gel - 200 ml.

1
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Silicea Mave-Tarm & Octean
Varenummer: 18987

Naturligt produkt mod ondt i maven

Hvis du ofte har ondt i maven eller andet mavebesvær som fx halsbrand, oppustet mave eller diarré, så kan du prøve dette helt naturlige og skånsomme produkt, som både lindrer mavebesvær og hjælper med at genoprette mavens naturlige balance.

Silicea Mave-Tarm gel består udelukkende af kisel, vand og ilt - og det har nogle unikke egenskaber i forhold til at lindre og afhjælpe maveproblemer som netop ondt i maven, halsbrand, oppustethed og diarré. Det skyldes kiselgelens evne til at binde stoffer til sig og føre dem ud med afføringen. På denne måde fjernes fx skadelige bakterier og toxiner herfra, overskydende mavesyre og tarmgas - og tilstedeværelsen af disse er ofte årsag til ondt i maven og andre maveproblemer.

Ondt i maven igen og igen?

Silicea Mave-Tarm kiselgel er desuden fremstillet på en særlig måde, der gør den i stand til at beskytte mave-tarmslimhinden, så man på sigt også kan afhjælpe kronisk mavebesvær, fordi kiselgelen giver slimhinden mulighed for at hele op.

Dosering og anvendelse:

Silicea Mave-Tarm DIREKT er et medicinsk produkt, der er klinisk dokumenteret og godkendt til behandling af maveproblemer som ondt i maven, halsbrand, oppustethed, kvalme, diarré, opkastning, irriteret tyktarm (IBS).

Dosering afhænger af symptomer og fremgår af indlægssedlen. Læs indlægssedlen grundigt før brug.


Indhold:
200 ml

Ingredienser:

Kiseldioxid, Aqua, Ilt

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.