Silicea Mave-Tarm On The Go - 6 x 15 ml.

1
Se alle produkter fra Silicea Mave-Tarm & Octean
Varenummer: 45900

Hurtig hjælp ved halsbrand

Halsbrand er en meget ubehagelig tilstand, som det ikke er usædvanligt, at man stifter bekendtskab med på et tidspunkt i livet. For nogen er halsbrand et kronisk problem, mens det for andre kun sker en gang imellem. Det kan være rigtigt rart at have hurtig hjælp ved hånden, og her kan vi anbefale Silicea Mave-Tarm DIREKT. Det er et medicinsk udstyr, som er godkendt til behandling af halsbrand og andre maveproblemer. De to største fordele ved Silicea Mave-Tarm DIREKT er, at det virker meget hurtigt på halsbrand (indenfor få minutter), og at det er helt naturligt og uden kendte bivirkninger. Silicea Mave-Tarm DIREKT indeholder kun kisel, vand og ilt, og er ikke tilsat konserveringsmidler.

Hvordan hjælper det på halsbrand?

Når Silicea Mave-Tarm DIREKT kan afhjælpe halsbrand, så skyldes det kiselgelens store bindingskapacitet, og at det lægger sig som en hinde på maveindholdet, som forhindrer mavesyren i at løbe op i halsen.

Halsbrand opstår nemlig, når der løber mavesyre fra maven op i halsen. Det skyldes, at lukkemusklen, der netop skal forhindre dette, ikke fungerer helt optimalt, hvilket kan komme med alderen eller være midlertidigt påvirket af fx graviditet, for meget mad i mavesækken, stress og arbejdsstillinger. Men det hænger også sammen med, hvad vi spiser, fordi nogle fødevarer kræver mere mavesyre at fordøje end andre. Derfor kan man opleve, at man kun har problemet, hvis man eksempelvis har spist for meget, for fedt eller drukket alkohol.

Den vigtige mavesyre

Det er mavesyren, der giver ubehaget, men den er imidlertid meget vigtig for vores fordøjelse og i forhold til at slå skadelige bakterier ihjel - så vi skal værne om vores mavesyre. Silicea Mave-Tarm DIREKT påvirker ikke produktion af mavesyren, men hjælper blot til, at den ikke løber op i spiserøret. Såfremt der er kommet en ubalance i produktion af mavesyre, sådan at kroppen producerer mere, end den har brug for, så vil Silicea Mave-Tarm DIREKT også hjælpe til med at binde den overskydende mavesyre.

Hjælp lige ved hånden

Silicea Mave-Tarm DIREKT leveres i praktiske dosisposer, der er gode at have med i tasken. Silicea Mave-Tarm gel kan også købes på flaske. Mange foretrækker at bruge af flasken, når de er hjemme og have dosisposerne med, når de er ude.

Det kan anbefales altid at have nogle dosisposer med i tasken. Silicea Mave-Tarm DIREKT fås med 6 stk., 15 stk. eller 30 stk. dosisposer. Silicea Mave-Tarm DIREKT On-the-go med 6 dosisposer er til dig, der vil teste, eller som kun ind i mellem har problemer.
Find alle produkterne fra Silicea Mave-Tarm lige her!

Dosering og anvendelse:

Silicea Mave-Tarm DIREKT er et medicinsk udstyr, der er klinisk dokumenteret og godkendt til behandling af maveproblemer som ondt i maven, halsbrand, oppustethed, kvalme, diarré, opkastning, irriteret tyktarm (IBS).

Dosering afhænger af symptomer og fremgår af indlægssedlen. 
Læs indlægssedlen grundigt før brug.

Silicea Mave-Tarm DIREKT skal ikke erstatte lægebesøg.


Indhold:
6 x 15 ml

Ingredienser:

Kisel, Vand, Ilt

Indgår i kategorierne
  1. Medicin & Pleje
  2. Medicinsk udstyr

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.