Derma Sollotion SPF15 - 200ml

Derma Sollotion SPF15 - 200ml
90,00 -10%
Vejl. pris 99,95
(3) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Derma & Derma Sun
Varenummer: 3665
Ofte købt sammen
Derma Sollotion SPF15 - 200ml
Derma Sollotion SPF30- 200 ml
Derma Aftersun Lotion - 200 ml
Pris i alt
54,00

Produktbeskrivelse

Indhold
Anmeldelser

Derma Sollotion SPF15 giver en mellem beskyttelse i solen

Derma Sollotion SPF15 (mellem beskyttelse) er vandfast og beskytter mod solens UVA- og UVB-stråler, hvilket gør den velegnet til voksne og børn med "almindelig" eller sart hud. Sollotionen efterladen desuden huden blød og smidig og modvirker udtørring.

Derma Sollotion SPF15 indeholder let nedbrydelige blødgørere, emollienter og emulgatorer. Derfor er produktet godkendt til at bære det nordiske miljømærke, Svanemærket. Derma Sollotion SPF15 er desuden deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Forbundet.
Derma Sollotion SPF15 indeholder ingen parfume eller farvestoffer.

Derma Sollotion SPF15 produceres efter ISO9001/14001, der sikrer et ensartet produkt af høj kvalitet.
Desuden gennemgår produktet en række tests inden frigivelse til salg.

Anvendelse: Påfør Derma Sollotion SPF15 over hele kroppen i rigelige mængder (en håndfuld). Gentag påføringen ofte, især efter badning.

Ingredienser: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Methoxycinnamate, C12-15 Alkyl Benzoate, Dicaprylyl Carbonate, Titanium Dioxide, Trimethoxycaprylylsilane, Glycerin, Polyglyceryl-2, Dipolyhydroxystearate, Magnesium Sulfate, Ethylhexyl Triazone, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Tocopherol, Hydrogenated castor oil, Phenoxyethanol, Saccharide Isomerate, Ethylhexylglycerin

Astma og Allergi Svanemærket Vegan Friendly Allergy Certified

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af Tina Lindbjerg Callsen - 14-07-2018
Jeg synes at solcreme fra Derma er godt. Det er nemt at smøre ud og holder hvad det lover. Familien og jeg er meget lys i huden, men efter vi er begyndt at bruge Derma solcreme, er vi ikke blevet solbrændte.
Af Stine Kirk - 10-04-2016
Jeg synes, at solcremen fra Derma er en super god solcreme som absolut ikke fedter. Især hvis man er på ferie i storbyen eller Roadtrip, så er der ikke noget værre end solcreme som fedter - derfor er stort plus herfra. Derudover er det for mig et plus at den er Svanemærket, samt bærer Astma-allergi forbundet.
Af Nina - 02-12-2011
Generelt er jeg stor fan af Derma, da produkterne er uden parabener, parfume osv. Jeg køber derfor også stort set altid denne Derma solcreme om sommeren. Man kan godt blive lidt hvid når man smøre det ud, men den virker, lugter ikke og farver ikke tøjet (det har jeg ellers oplevet med en Matas solcreme, der også var parfumefri mm og som min søster, der har meget eksem, faktisk ikke kunne tåle!).

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.