Pharmaceris S Beskyttende Sololie SPF50+ - 200 ml.

1
Se alle produkter fra Pharmaceris & Pharmaceris S-serie
Varenummer: 37486

Pharmaceris Sololie med faktor 50 - fugtende og beskyttende sololie til krop

Anbefales til sart, følsom og normal hud der kræver en meget høj beskyttelse mod skadelige UVA / UVB stråler. Påfør for at minimere risikoen for solskoldning og misfarvning af huden under eksponering for solen. Formlen anbefales til aktive mennesker. Huden efterlades med en tør finish uden at føles klistret. DUOaktiv formel til brug på tør og våd hud.

Effektiv solbeskyttelse i form af en næringsrig æterisk olie der er et alternativ til traditionelle former for sol creme. Det giver en bekvem applikation, efterlader en omsorgsfuld, satin finish uden effekten af viskositet. Olien indeholder fotostabile UVA og UVB-filtre, der har evnen til at absorbere sollys. Det giver den højeste grad af beskyttelse mod stærkt sollys og skadelige eksterne faktorer.

Inkluderet i olien E-vitamin, en potent antioxidant, styrker lipid barriere i huden, nærer og regenererer huden. Olien fugter huden, forhindrer dehydrering. Gendanner glathed og blødhed.

Egenskaber:

  • Allergivenlig
  • Dermatologisk testet
  • Fugter
  • Blødgør
  • Beskytter

Indeholder: 200 ml.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Pharmaceris & Pharmaceris S-serie
Varenummer: 37486

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.