Hali-Z GUM - 20 stk.

1
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra HaliCare
Varenummer: 7635

Hali-Z GUM er et farmaceutisk tyggegummi mod dårlig ånde og mundtørhed

Hali-Z GUM indeholder ligesom Hali-Z sugetablet aminocheleret zink bisglycinat, der virker mod dårlig ånde og tør mund.

Hali-Z GUM er et velsmagende tyggegummi, som fjerner dårlig ånde. På tre minutter opnås en frisk ånde. Zink har i sig selv en ubehagelig metalsmag, men det er lykkedes HaliCare ved en særlig metode at fjerne denne smag, samtidig med at zinkens virkning på dårlig ånde bevares! Metoden er patenteret i flere lande, herunder Danmark. Hali-Z virker også på løg- og hvidløgsånde, da løg og hvidløg også indeholder svovlforbindelser. Ændrer ikke på dine tænders naturlige farve og leveres i en lille, bekvem lommepakning.

Dårlig ånde kommer næsten altid fra mundhulen, også selvom tandlægens råd om god mundhygiejne følges. Forskning viser, at der, især bagerst på tungen, findes særlig mange bakterier, som producerer ildelugtende svovlforbindelser. Dette er den vigtigste årsag til dårlig ånde. Det har vist sig, at grundstoffet zink fjerner dårlig ånde på grund af en kemisk reaktion med svovl. Det er denne teknologi, der benyttes i Hali-Z GUM (og den velkendte Hali-Z sugetablet).

Desuden indeholder Hali-Z® GUM xylitol og sorbitol i stedet for sukker. Tyggegummiet bidrager til at reducere tørhed i munden. Den gavnlige effekt opnås ved at bruge tyggegummiet, når som helst munden føles tør. 

Se de andre produkter fra HaliCare lige her!

Dosering og anvendelse:

Anvend op til 5 stykker tyggegummi dagligt - denne dosis bør ikke overskrides. 

OBS!
Zink kan hæmme optagelsen af ciprofloxacin, tetracykliner, jern og kobber. Absorptionen af zink kan hæmmes af jerntilskud og tetracykliner.


Indhold:
20 stk.

2 sugetabletter indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Zink

10

mg

100%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Sorbitol (sødestof), gummibase (tyggegummibase), xylitol (sødestof), mannitol (sødestof), zinkbisglycinat chelat (mineral), Siliciumdioxid (antiklumpningsmiddel), triacetin e-1518 (plasticizer), menthol (aroma), sucralose (sødestof), magnesiumsalte af fedtsyre (overfladebehandlingsmiddel), pebermynteolie (aroma)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra HaliCare
Varenummer: 7635

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.