Zymbion Q10 Tandpasta - 75 ml

1
Se alle produkter fra Pharma Nord
Varenummer: 4379

Pharma Nord Zymbion Q10 tandpasta med en dejlig smag af pebermynte

Zymbion Q10 tandpasta har en dejlig smag af pebermynte og indeholder en patenteret formel med coenzym Q10 og fluor samt laurylsarcosinat. Zymbion øger mængden af coenzym Q10 til det niveau, der findes i raske tandkødslommer. Tandpastaen indeholder ikke det skummende middel natriumlaurylsulfat, som Miljøstyrelsen og Sundhedsstyrelsen ikke anbefaler at have i sin tandpasta.

Personer med et frisk tandkød har betydeligt højere niveauer af coenzym Q10 (ubiquinon), sammenlignet med personer med et blødende tandkød. Forskere kan i kliniske undersøgelser konstatere, at Q10-niveauet begynder at stige, når tandkødet får en direkte tilførsel af Q10. Derfor kan børstning med Q10 tandpasta bidrage til at genoprette den naturlige balance mellem tilstedeværende mikroorganismer i munden, der hjælper med at vedligeholde sundt tandkød.

Anvendelse:

Voksne:
Børst tænderne to gange dagligt med denne Q10 tandpasta. Børst langs tandkødet på både for- og bagside. Undgå at skylle munden direkte efter tandbørstningen, for at Q10 forbliver i tandlommerne.

OBS. tandpastaen bør ikke synkes.


Indhold:
75 ml

Ingredienser:

Sorbitol, Aqua, Calcium Carbonate, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter (Sheasmør), Cellulose gum, Sodium Monofluorophosphate, Aroma, Sodium Lauryol Sarcosinate, Ubiquinone (Q10), Collagen (bovine), Sodium Saccharin, Citric Acid, Sodium Benzoate, CI77007, Limonene

Oprindelsesland: Danmark

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Pharma Nord
Varenummer: 4379

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.