TePe Select Extra Soft - 6 stk

1
1
1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra TePe
Varenummer: 29616

TePe Extra Soft - Den essentielle børste til skånsom tandrensning

Select tandbørsten er Sveriges bedst sælgende tandbørste. Denne Extra-Soft-version har det klassiske udseende og et grebvenligt håndtag, som gør den 100% brugervenlig. Børstehovedet er tilspidset, så du let og effektivt kan komme til at rense hver en vanskelig krog af munden. Børstehårene er afrundede, så børstningen bliver ekstra skånsom mod tænderne. For at gøre det endnu lettere at tilgå vanskelige overflader i munden, kan børsten bøjes efter at blive opvarmet i vand. Dette et det perfekte produkt til dig der simpelt og enkelt ønsker en effektiv tandrensning på daglig basis.

Select tandbørsterne fås i flere forskellige varianter, og denne ekstra bløde version er super velegnet til dig med meget følsomme tænder og tandkød, eller hvis du bare ønsker den ekstra komfort fra børstens bløde hår under tandbørstningen.

Om mærket:
TePe ved, at ordentlig mundhygiejne hænger stærkt sammen med dit overordnede gode helbred. Derfor finder firmaet innovative og moderne løsninger til at bevare det sunde smil og det gode miljø i munden. Alle TePes produkter er yderst funktionelle og af den højeste kvalitet, så alle kan få en god mundhelse. Deres produkter er udviklet af specialister og bruges i 60 forskellige lande verden over. 

Indhold: 6 stk i assorteret farver.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra TePe
Varenummer: 29616

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.