TePe Compact Tuft Vinkelbørste - Assoterede farver

1
1
1
1
Se alle produkter fra TePe
Varenummer: 29620

TePe Compact Tuft - Vinkelbørste til rensning af selv de vanskeligste overflader i assorterede farver

Compact Tuft Børsten er en kantet børste som kan vinkles til at komme ind i hver en afkrog af din mund. Børstehovedet er småt og har et kuppelformet børstebundt, så du effektivt og præcist kan rense alle de vanskelige overflader på tænderne. Denne tandbørste er specielt fremstillet til at hjælpe dig med at børste alle de steder der er svære at nå, som for eksempel implantater, ved visdomstænderne og langs tandkødet. Dens lille hoved og ekstra bløde børster gør den også super velegnet til at bruge til børstning af dit barns små tænder. 

Om mærket:
TePe ved, at ordentlig mundhygiejne hænger stærkt sammen med dit overordnede gode helbred. Derfor finder firmaet innovative og moderne løsninger til at bevare det sunde smil og det gode miljø i munden. Alle TePes produkter er yderst funktionelle og af den højeste kvalitet, så alle kan få en god mundhelse. Deres produkter er udviklet af specialister og bruges i 60 forskellige lande verden over. 

Indhold: 1 stk

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.