TePe Colour Compact Extra Soft - 4 stk

1
1
1
Se alle produkter fra TePe
Varenummer: 29630

TePe Colour Compact - En farverig tandbørste der plejer effektivt

TePe Colour Compact børsten er en del af brandets best-seller 'Select' serie. Børsten har ekstra bløde børste hår og er utroligt velegnede til at rense dine tænder skånsomt men effektivt. Børsten har et klassisk udseende med et mindre og afspidset hoved, som gør det let for dig at tilgå alle overflader og kroge i munden. For at øge tilgængeligheden til vanskelige overflader, kan skaftet bøjes efter at blive opvarmet i vand. 

Tandbørsten får navnet Colour Compact på grund af de livlige farvekombinationer som børsterne har, både på skaft og børste. I produktet findes 4 stk i flotte farver. 

Om mærket:
TePe ved, at ordentlig mundhygiejne hænger stærkt sammen med dit overordnede gode helbred. Derfor finder firmaet innovative og moderne løsninger til at bevare det sunde smil og det gode miljø i munden. Alle TePes produkter er yderst funktionelle og af den højeste kvalitet, så alle kan få en god mundhelse. Deres produkter er udviklet af specialister og bruges i 60 forskellige lande verden over. 

Indhold: 4 stk

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra TePe
Varenummer: 29630

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.