Dentaforce Mundvand - 100 ml

1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra A. Vogel
Varenummer: 7312

Dentaforce Mundvand er et mundskyllemiddel med friske planteudtræk, der effektivt modvirker dårlig ånde

Ingen har lyst til at være kendt som ham eller hende med dårlig ånde. Heldigvis kan naturen hjælpe dig til frisk ånde morgen, middag og aften. Med Dentaforce fra A. Vogel får du et 100 % naturligt mundskyllemiddel, som renser munden og effektivt bekæmper dårlig ånde. Dentaforce er til dig, der foretrækker det naturlige valg, og som gerne vil kunne smile, kysse og grine uden at skulle bekymre dig om din ånde.

God mundhygiejne kræver gode produkter af høj kvalitet. Det ved man hos A. Vogel, og derfor fremstilles Dentaforce af 13 forskellige friske planter, som straks efter høsttidspunktet bearbejdes for at bevare de aktive stoffer bedst muligt. På ingredienslisten finder man blandt andet pebermynte, salvie og stjerneanis, som de fleste kender – eller har hørt om. Dentaforce har mild smag af lakrids og pebermynte med noter af salvie og citrus, som efterlader en frisk smag i munden og giver en frisk ånde, som både du og dine omgivelser vil sætte pris på. 

Egenskaber

  • Mundskyllemiddel til ren og frisk mund
  • Udtræk af 100% friske planter – bearbejdet straks efter høsttidspunkt for at bevare de aktive stoffer

Hvorfor opstår dårlig ånde?

De fleste danskere oplever på et tidspunkt at være generet af dårlig ånde. Dette skyldes i de fleste tilfælde bakterier på tungen, i tandkødslommer eller i utætte fyldninger. Lugt fra munden kan dog også skyldes den mad, vi spiser - her er hvidløg og mælkeprodukter nogle af de helt store skurke, som kan foranledige den slemme ånde.

Anvendelse

Kom tre dråber Dentaforce mundskyllemiddel i et glas koldt vand, og skyld munden grundigt i blandingen. Du vil nu opleve en frisk og dejlig ren mund.

Dentaforce kan anvendes dagligt efter behov, for eksempel i forbindelse med tandbørstning.


Indhold: 100 ml.

Ingredienser:
Alkohol , Vand, Ratanjerod, Anis, Pebermynte, Sandeltræ, Salvie, Pimpernelle, Sanikel, Nellike, Myrra, Spilanthes, Kanel, Stjerneanis, Limonen, Linalool, Cinnamal, Eugenol.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra A. Vogel
Varenummer: 7312

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.