Aftamed mundskyl - 150 ml

Aftamed mundskyl - 150 ml
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Aftamed
Varenummer: 7313
Aftamed Mundskyl giver omgående smertelindring og fremmer helingsprocessen af blister og mindre sår.

Aftamed er det første produkt der har vist effekt på forkølelsessår / afte. Den aktive ingrediens i Atamed Mundskyl er hyaluronsyre.

Anvendelse af Aftamed Mundskyl
Brug Aftamed indtil symtpomerne forsvinder. Aftamed kan anvendes så ofte som du har brug for det. Aftamed har ingen bivirkninger, og det er sikkert at sluge. Aftamed kan bruges både af børn og voksne.

Hvad er hyaluronsyre?
Hyaluronsyre er karakteriseret ved høj viskositet, det har en lang række væsentlige funktioner og findes naturligt i en række af kroppens væv, såsom øjne, tårer, hud og mundslimhinden. Hyaluronsyre har været anvendt i årtier i sundhedsvæsenet relateret til øjenkirurgi, behandling af forbrændinger og behandling af reumatiske sygdomme.

Ingredienser
Aqua, Xylitol, Propylen Glycol, PEG-40, Polysorbat 20, Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hyaluronate, Sodium Benzoate, Dichlorbenzyl Alcohol, Lactic Acid, Sodium lactat, Lactic acid, Disodium EDTA, Sodium Saccharin, Aroma, CL 15985, CL 42090

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Mundskyl og mundspray Mod blister

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?