Aftamed mundskyl - 150 ml

1
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Aftamed
Varenummer: 7313

Aftamed mod blister og mindre mundsår

Aftamed Mundskyl fremmer helingsprocessen af blister og mindre sår. Mundskyllen giver omgående smertelindring og mindsker antallet af nye sår. Denne mundskyl er også velegnet til teenagere/børn som har rifter fra bøjlen, og til protesebrugere som har revner i mundvigen eller gnave- eller tryksår fra protesen.

Egenskaber

Det aktive stof i Aftamed er hyaluronsyre. Hyaluronsyren fremmer helingen af blisterne ved at danne en barriere, som forhindrer bakterier, virus og vævsnedbrydende enzymer i at få adgang til såret. Foruden hyaluronsyre indeholder Aftamed også polycarbophil. Det er en fiber som gør at Aftamed kan hæfte til den våde slimhinde i mundhulen. Derudover virker polycarbophilen smertelindrende, ved at Aftamed lægger sig som et plaster på såret/blisten, og dækker over de udsatte nerveender.

Anvendelse

Skyl med 10 ml af væsken 2-3 gange dagligt eller efter behov. Anvendes med fordel efter måltider op til 1 uge eller indtil symptomerne er forsvundet.  Det anbefales at vente med at spise eller drikke i mindst 30 minutter efter anvendelse.

Det er uskadeligt at synke Aftamed mundskyl.


Indhold: 150 ml.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Aftamed
Varenummer: 7313

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.