TePe Angle Vinklet Mellemrumsbørste - 0,45 mm

1
1
1
1
Se alle produkter fra TePe
Varenummer: 29644

TePe Angle - 0,45mm vinkeltandbørste

Angle tandbørsten fra TePe renser effektivt de områder mellem tænderne, som du ellers ikke kan tilgå med en almindelig tandbørste. Det vinklede børstehoved med plastovertrukne metaltråde, sørger for en skånsom men effekt rensning. Med det lange skaft er børsten især egnet til at nå ind bagerst i munden. Børsten er udviklet i samarbejde med eksperter, så du kan være sikker på at få en børste af højeste kvalitet. Børsten er den mest effektive måde at fjerne plak på, og ved regelmæssigt brug vil du også forebygge tandkødsbetændelse, karies og uønsket dårlig ånde. 

Den super smarte vinkelbørste fås i 6 forskellige størrelser. Denne børste er den næstmindste på 0,45mm i en flot orange. I pakken finder du 6 stk. 

Om mærket:
TePe ved, at ordentlig mundhygiejne hænger stærkt sammen med dit overordnede gode helbred. Derfor finder firmaet innovative og moderne løsninger til at bevare det sunde smil og det gode miljø i munden. Alle TePes produkter er yderst funktionelle og af den højeste kvalitet, så alle kan få en god mundhelse. Deres produkter er udviklet af specialister og bruges i 60 forskellige lande verden over. 

Indhold: 6 stk 

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra TePe
Varenummer: 29644

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.