Barbering

Det kræver en god indsats at have et velplejet skæg, da det kan være svært at holde soigneret og flot. Vi har gjort det lettere for dig, og samlet lækre og professionelle produkter, der er fremstillet specielt til at pleje dit skæg - hvad enten du har overskæg, fuldskæg, fipskæg eller moustache. 

Du finder blandt andet Balm, Olie, Voks og Conditioner. Om du vælger det ene eller andet er en smagssag, men først skal du gøre op med dig selv, om du har brug for pleje, hold eller begge dele. 

En balm blødgør og plejer både skæg og hud, samt lindrer rødme, irritation, kløe og tør hud. Den fugter og giver skægget et mere blødt og fyldigt touch uden at gå på kompromis med et naturligt look. Alle produkterne fra Mr. Bear er lavet af naturlige ingredienser og findes i minimum tre lækre duftvarianter.

Du finder også skægolier, der er fremstillet af 100% naturlige olier. De blødgør og plejer både skæg og hud, og hjælper, ligesom skægbalmen, med at lindre rødme, irritation og tørhed. Olien fugter og gør skægget let at rede og giver desuden et blødt og mere frodigt look. 

Skægvokse har generelt en lidt hårdere konsistens end almindelige hårvoks, fordi skægget kræver et mere fast hold. Med en skægvoks er du sikret et godt hold, så dit skæg kan styles perfekt og holdes på plads hele dagen. Husk at varme voksen godt op i hænderne inden brug, så den er let at arbejde med.

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?