Remington Nano Series Lithium Næsetrimmer - 1 stk.

1
Se alle produkter fra Remington
Varenummer: 50541

Remington Nano Series Lithium Næsetrimmer til barbering af hår i næsen og ørene samt til efterbehandling ved øjenbryn, bakkenbarter og skægkanter

Denne næse- og øretrimmer fra Remington gør det nemt og hurtigt at komme af med uønskede hår i næsen, ørene og endda ved øjenbrynene. Trimmeren er desuden ideel til at sikre rene linjer og de sidste detaljer efter barbering - heriblandt bakkenbarter og diverse skægkanter. Remington Nano Series Lithium Næsetrimmeren er lavet med "Comfort Tip"-blade, der sikrer en behagelig brug af trimmeren, mens den justerbare detaljetrimmer gør det nemt at opnå præcist det resultat, du ønsker. Næsetrimmeren er endvidere lavet med Active BladeClean System for en nem og hurtig rengøring samt et antimikrobielt hylster for at sikre hygiejnisk trimning.

Remington Nano Series Lithium Næsetrimmer er udviklet med et specielt, ergonomisk design, der giver dig et godt greb ved brug. Den kan anvendes i badet, og så er batteri endvidere inkluderet.

Fordele:

  • Trimmer til bl.a. næsen, øjenbryn og ørerne
  • Kan justeres mellem 1-5 mm
  • Med guidekam til trimning af bryn
  • Med praktisk rengøringssystem og hylster
  • Kan anvendes i badet

Anvendelse

Indstil trimmeren og brug den tynde spids til at fjerne de uønskede hår. Du kan også anvende Remington Nano Series Lithium Næsetrimmer som efterbehandlingsværktøj ved bl.a. skæglinjer og bakkenbarter.

Detaljer

Alkalinebatteri inkluderet.

Remington tilbyder 1 års ekstra garanti på deres produkter, hvis forbrugeren registrerer sit køb inden 28 dage på deres hjemmeside.


Indhold: 1 stk.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Remington
Varenummer: 50541

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.