Skægpleje

Det kræver en god indsats at holde skægget velplejet og flot. Det kan nemlig hurtigt komme til at se trist og tørt ud lige såvel som vores hår, der dagligt er udsat for skadelige og udtørrende forhold. Hos Med24.dk har vi derfor samlet en række eksklusive og ultimative skægplejeprodukter, du bare må eje, om end du har moustache eller fuldskæg!

Læs mere om skægpleje 

47 Produkt(er)

Skægolie, skægvask og skægbalm

Skægget er atter gået hen og blevet en kæmpe trend blandt Skandinaviens mænd. Hos Med24.dk er sortimentet af skægpleje derfor fyldt op med de helt store favoritter og største brands indenfor skægpleje. Blandt andet finder du pleje fra Ecooking, Percy Nobleman og Mr. Bear family til gode tilbud og skarpe priser!

Vi ved, at det kan være svært at holde skæg, men med disse midler vil du hurtigt få det bløde, flotte og tiltalende skæg, du går og drømmer om! 

Derfor er skægpleje vigtigt

Overordnet siges det, at skæg bør plejes på samme vis som hår, for at man undgår de stive, slidte og triste hårstrå, der kan medføre hudirritation i ansigtet. God skægpleje kræver dertil de helt rigtige produkter for, at det kan sidde lige i skabet, og du til enhver tid kan se skarp ud uden at føle dig generet af dine ansigtshår.

Skægpleje er sådan set en kæmpe nødvendighed, såfremt man ønsker at få sig et sundt, velplejet og indbydende skæg, der ikke er fyldt med for mange bakterier eller snavs. 

Hold god hygiejne i dit skæg!

Skæg og hår er generelt trofaste samlere af bakterier, snavs og forurening. Dette kan blandt forårsage, at de enkelte skægstrå bliver tørre, medføre kløe og irritation i ansigtet samt at overskægget afgiver lugte, såfremt det ikke trimmes og plejes optimalt.

Det er derfor uden tvivl vigtigt at skægget, som det mindste, vaskes godt og grundigt med en plejende skægshampoo.

Det er ikke altid blot for din egen skyld, at skægget bør holdes pænt og rent. Har man øje for en særlig person, kan et enkelt kys med en som ikke har passet og plejet sit skæg nøje være en dårlig fornøjelse. Det kan derimod imponere damerne ud over det sædvanlige at se en mand, der har styr på sin stil.

For at hjælpe dig på rette spor, har vi lavet en mindre skægpleje guide, som kan give dig et overblik over, hvad skægpleje både kræver og indebærer.  

Din skægpleje guide

De tre vigtigste trin for et velplejet og sundt skæg sker ved følgende: 

  • Jævnlig trimning og kæmning
  • Anvendelse af skæg wash eller shampoo
  • Påføring af skægolie eller balm

Efter den ønskede trimning kan den overordnede pleje foregå på følgende vis:

1) Påføring af skægshampoo, sæbe eller beard wash
Før skægget skal styles, er det vigtigt, at det vaskes. Dette bør foregå flere gange om ugen, da der som nævnt samles alt fra madrester, snavs, døde hudceller og lignede i hårene. På samme vis undgår du et kruset skæg uden glans og en hud, der skriger efter pleje.   

2) Brug af olie til skæg
Ligesom det gælder for optimal hårpleje, at shampooen enten bør efterfølges af en olie, balsam eller conditioner, bør skægget efterfølges af en skægolie. Denne er sågar den mest afgørende del af din daglige rutine, da den både gør skægget smidigt, fugtet og blødt. Dette er derfor nøglen, både hvad angår styling samt et optimalt plejet skæg.  

3) Kæmning
Nogle anvender skægkam og skægbørste til at style skægget - andre gør ikke. Dette trin er derfor helt op til sig selv. Formålet med anvendelse af en kam er, at daglig kæmning vil “træne” dine hår i at gro i en bestemt retning, hvorpå din styling vil gå mere efter dine ønsker.  

Desuden vil både børste og kam kunne fjerne ekstra snavs, fordele olie eller skægbalm mere jævnligt samtidig med at skægget gøres jævnt. 

4) Styling med skægbalm
Skægvoksen er det sidste skridt på vejen, da det både sikre at skægget holdes på plads, og hårene får den skinnende glød, der får dem til at se “friske” ud.  

En skægvoks eller skægbalm hjælper ligesom olien med at forhindre rødme og irritation i huden. Skægget holdes fugtet, plejet og blødt, således dit ønskede look kan være gennemført hele dagen.  

Skægpleje produkter

Der findes mange produkter til skægpleje - herunder styling voks, vask, kam, børste, skægsaks og meget mere! Hos Med24.dk finder du blandt andet din helt egen skægpleje starter kit fra Ecooking, der har sørget for alt du behøver for optimal skægpleje.

Du finder både skægpleje uden parfume samt økologisk skægpleje i vores sortiment! Blandt de største favoritter er Mr. Bear Beard Balm Woodland og Percy Nobleman Beard Wash.

Kender du til barberkosten?
Mange har i dag glemt den velkendte børste, der har været anvendt af mænd gennem flere århundrede. En barberkost er blevet undervurderet redskab, når det kommer til den helt optimale barbering og pleje af sit skæg.   

Barberkosten anvendes til at skumme barbersæbe eller creme op. Den er yderst effektiv, og er desuden fantastisk til at fordele skummet på det ønskede område. Børstehårene virker eksfolierende på huden og løfter samtidig skægstubbene, så barberskummen kan komme ind under selv de små hår.

På denne vis sikrer du, at både skæg og hud bliver plejet i dybden. Det bliver ligeledes nemmere at anvende skraberen til at opnå et glat, tæt og behageligt resultat. Hos Med24.dk tilbyder vi blandt andet Proraso Barberkost, der er udviklet i naturhår. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.